onsdag 28 januari 2009

Skräll

Mikael saknades i matchen och då menar jag inte en av de två Mikael i Spåret utan bägge två. Zöögling var ljumskadad och Äpplet var sjuk.

Det medförde stora förändringar i Spårvägens lag. Wall fick kliva upp på andrabordet och in med Cazacu och debutanten Anthony Tran. Slagläge för obesegrade Halmstad som kom med ordinarie manskap. Dawei. Lille-Wang, Rönningborn och Olsson.

Det började bra för Halmstad och de tog ledningen efter att Dawei säkert avfärdat formstarke He Haijin med 3-1. Ledningen utökades när Olsson vann med samma siffror över unge Herr Tran. 2-0 till Halmstad men Spåret hade inte gett tappt.

Wall gick in och spelade oerhört inspirerat och vann över Lille-Wang med 3-1 till publikens jubel, imponerande! Cazacu spelade sig fram till matchboll i tredje set efter att ganska enkelt tagit de två fösta seten mot Rönningborn. Men 10-9 blev 10-12 och snart var det dags för skilje. Väl där tog sig rumänen samman och gjorde som han själv beskrev det "a crazy ball and then another". 11-8 i skilje och utjämnat i lagmatchen. 2-2

He Haijin gjorde sedan som Wall och vann över Lille Wang och Wall fick sedan smaka på samma sak som He Haijin fått mot Dawei, torsksoppa.

3-3 i lagmatchen och en pånyttfödd Cazacu in i hagen mot Olsson. Rumänen svingade på och vann matchen med klara 3-1 och dags för debutanten Tran att försöka vinna matchen för spåret i sin match mot Rönningborn.

Rönningborn var dock alldeles för stark och vann första set i utklassningsstil och tog sedan upp underläge i set två och tre till vinst och med det en 3-0 seger och kvitterat i lagmatchen.

4-4 och det hade nog ingen trott på förhand med de laguppställningarna. Viktig poäng för Spåret i kampen om att komma 3-4 medan nu måste Halmstad får det lite tuffare om andraplatsen i serien. Halmstad är dock fortsatt obesegrade som enda lag tillsammans med Eslöv.

Värt att tillägga är att mattan höll ihop denna gång. Ny tejp och det var på tiden minst sagt.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Undra hur hårt Dima gick in mot äpplet xD

Anonym sa...

vill bara tackar våra vip gäster tyresö och södertälje som va på plats och heja fram oss denna match. hoppas det va lika kul för er som för oss!

Anonym sa...

vill bara tackar våra vip gäster tyresö och södertälje som va på plats och heja fram oss denna match. hoppas det va lika kul för er som för oss!

Anonym sa...

Tack så mycket. Det var mycket uppskatat av våra ungdomar att få se på bra pingis och även att Äpplet ställde upp att skriva lite atografer till dem, så vi kommer säkert att komma upp, ett gäng någon mer gång. Hoppas på seger den gången. Mvh Jonas ( Södertälje Tränare).