lördag 10 januari 2009

Matcher idag

Carlstad-Hägersten
Viktig match om tredjeplatsen i serien. Svårt att sia vem som vinner så jag tippar 5-5. Arvid får det tufft. Sjöstedt brukar slå Kassakon och Jamie. Bergman brukar slå Sandell. Svårt.

Norrtull-Ängby
Brodd obesegrad hittills. Lundquist med nyfunnen form. Norrtull ska inte underskattas. Aguirre kommer inte spela så mycket för Ängby en tid och det är ett stort avbräck.

Lyckeby-Askim
Askim kör över då Lyckeby saknas Mandel. Om nu inte Huang spelar i lägre division, intressant att se hur de gör.

Växjö-Kävlinge
Växjö känns starkare och vinner nog detta ganska komfortabelt.

33 kommentarer:

Anonym sa...

Hur många har(sjukat) sig idag nu på morgonen i nortull max?

Anonym sa...

dom sista poängen mellan boll och persson i tournament of champions var stor humor :)

max sa...

Om vi säger så här så är jag redan hemma från Västerås efter 8-1 och 8-0.

Nya matcher imorgon.

Värst var Silvers totala kross av Huss.. shit vilken utklassning.

Anonym sa...

Är inte Mandel skadad?

Anonym sa...

Jimmy jin spelar i norrtull tror ja

Anonym sa...

Silver och hans fina servar som är 2-3 meter bakom ryggen??

Anonym sa...

Kul att se att Lyckeby körde över Askim.. Samtidigt så vann Växjö över Kävlinge.

Kul att få se Växjö Pingis i elitserien nästa säsong :)

Anonym sa...

Huang spelade i div 1 västra idag, sjuk klass på denna serie

Anonym sa...

Hur gick det för Östermalm då?

Anonym sa...

Hur blev det i seten Silver - Huss?

Anonym sa...

Växjö mot elitserien.
Askim avstår.( Spelade med Huang och Grezula i div 1 och med reserver i i superettan)
Hägersten och Carlstad kan hota om kvalplats om Askim viker ner sig.
Nortull spelade oavgjort - Bra gjort

Anonym sa...

Ikv hoppas jag Max gör en egen tråd om fenomenet Askim och synar dem i sömmarna. 2 matcher vunna idag borta mot Lyckeby varav en w.o av Mattias Karlsson.
Denna klubb upphör aldrig att förvåna.. Varför inte erkänn rakt ut Norling.Ni vill inte gå upp för då får inte Kineserna spela i Danmark vilket är ert enda sätt att finansiera att ha de kvar ! ERKÄNN DETTA ISTÄLLET FÖR BÖVELEN !

Anonym sa...

Jag tror att jimmy Jin är bättre än Roslund eller M Quiding. Hoppas att Norrtull ser till framtiden.

Anonym sa...

Askim kommer med både Huang och Grezula mot Växjö imorgon. De har inte gett upp ännu.....

Anonym sa...

jin är inte i närheten så bra...

Anonym sa...

Tråkigt att inte resultatrapporteringen fungerar. Systemet är ju definitivt inte dimensionerat för resultatrapportering på en seriehelg.

Anonym sa...

Fakta är att vi tog en chans att vinna både i superettan mot Lyckeby och i div 1 mot Partille och Munkedal. Chansen mot Lyckeby var stor eftersom vi trodde att Mattias var skadad inte minst efter inlägget på SBTF:s sida. I morgon mobiliserar vi för vinst i seriefinalen mot Växjö.

max sa...

Lasse Norling,
Hur kunde ni veta att Mattias skulle vara skadad när ni skrev över sulan och Huang?

Anonym sa...

Har du hört talas om jokerregeln???

Anonym sa...

Om nån är intresserad av resultat från demon-tvåan DIV.2 VSS så kommer här en rapport.
Wartaiterna kom denna lördag med 3 man(ingen Tamm,Hilmersson). Det visste man redan om att man skulle bli i början av Dec men struntade fixa en fjärde spelare.Bra jobbat Wartaiterna, känner ni hur fortsatt omtyckta ni är !? Inget ont om Pelle J´s a-lag ,men farmarlaget fortsätter förstöra andra lag i år igen.
Kvibille fick bara en poäng med sig denna dag trots på pappret starkaste laget. Andreas Ljones seriedebuterade för Råda och fick godkända kvoten 2-3.
FM resultat : Wartaiterna-Partille 3-8 ,Varberg-Åsa 7-7,Råda-Mölndal 0-8 ,Linne-Kvibille 8-6.
EM : Wartaiterna-Mölndal 0-8 ,Kvibille-Varberg 7-7,Råda-Åsa 8-6,Linne-Partille 8-1 (?).




FM . Varberg-Åsa 7-7 , Partille- Wartaiterna 8-4. Warta kom denna lördag med 3 man,visste man redan om att man skulle bli i början av Dec men struntade fixa en fjärde spelare

max sa...

Lasse Norling,
Jag har hört talas om den men som jag minns den, jag kan ju ha fel det har trots vad du nu än tror faktiskt hänt. Så får man bara använda en joker.

Kan det inte vara så att ni skiter i var ni hamnar i superettan, då ni ändå inte kan lira bägge kineserna nästa år och med det satsar på ert b-lag?

Att ni skulle försökt vinna bägge matcherna känns som en efterhandskonstruktion.

Anonym sa...

Haha, bara rutet Max ! Har ni 2 jokrar Askim !? Läser man på svbtf bland era användna jokrar står det redan ett par använda namn !
Erkänn nu Askim ! Ni har inte råd med kineserna om ni går upp i elitserien då ni måste ersätta dem med motsvarande kompensation mot vad de hade tjänat om de spelar kvar i Danmark. Säkerligen 6-siffrigt belopp javisst.Men erkänn det !

Anonym sa...

Tanken var att spela med Wang, " Jokern" Greczula, Andreas och Nils i superettan. Då hade vi haft en bra chans mot Lyckeby även med Mattias i laget ( Wang 2, Sulan 1, Andreas 2 och 1 dubbel). När vi visste att Mattias var skadad var chansen stor även utan "MR Greczula" Satsningen gick hem i div 1, men tyvärr inte i superettan.
Men, som sgat vi mobiliserar i morgon i seriefinalen mot Växjö.
Trevlig kväll!

Anonym sa...

När man läser alla inlägg om klubbar som håller på och dribblar med spelare i olika serier så är det inte konstigt om pingisen skulle kallas "Kalle Anka" sport.

Att det här sker långt ned i seriesystemet är väl en sak men när det händer i elitserien, superettan och div 1 ger det ett löjets skimmer över sporten.

Att inte Askim som är ett topplag i superettan inte ställer upp med sitt bästa lag utan låter dom spela i farmarlaget är ju inte klokt, vilka signaler sänder inte det ut.

Ärtemarks pyssel har redan skrivits om.

Förbundsfolk som utnyttjar regler till maxgräns för att få upp ett lag en division, där dom hitills tagit tre poäng av 18.

Division 2 är väl inte så mycket att orda om, men det är trist att lag inte kommer med fulla lag, borde vara böter på det.


Vart finns alla kloka ledare!!

Har dom slutat?

Anonym sa...

Nu måste någon lägga in en motion om att ta bort joker i de högsta serierna. Likaså måste någon motionera om att det inte är tillåtet att lämna w.o. i elitserien eller superettan. SEK har en del jobb framöver. Innan vi börjar tänka på TV och annat så borde kraften läggas på att spela alla matcher i första hand. Egentligen tur inte pingisen exponeras i TV mot bakgrund av vad som händer.

Anonym sa...

Askim kommer att tvinga fram ändringar av regler. Kan inte vara meningen att en bästeman (Huang) skrivs över en enda helg för att rädda ett farmarlag. De andra lagen tycker detta är orättvist och det påverkar de andra lagen.
Nästa lika sjukt som att ett lag kan börja med sitt A-lag i ett farmarlag.

Anonym sa...

Var finns alla kloka ledare?
Är allt som inte är förbjudet tillåtet?
Skärpning.

Anonym sa...

Lasse Norling....sluta snacka dynga om vad alla redan vet. Pinsamma e vad ni e. Och det vet du!

Anonym sa...

STORT GRATTIS TILL VÄXJÖ.
Och hoppas att ni klarar av de sista matcherna,ni är väl värda att
ta steget upp.
Tack för ert trevliga bemötande att
vi inte kunde hota er är en annan sak.
Bengt Israelsson

Anonym sa...

Wartaiterna sätter aldrig in någon av klubbens fyra högst rankade spelare utan ställer upp med de bästa spelarna som finns att tillgå därefter, vilket borde vara hedervärt. Det är väl det ett farmarlag är till för! Sedan är det givetvis tråkigt att det inte räcker med de sju spelare som borde finnas att tillgå för laget då resor (Tamm och Hilmersson), skada (Persson) och låst spelare (Relfsson) gjorde att bara tre spelare fanns kvar.
Då klubben har ett antal farmarlag till så är det inte bara att plocka upp någon för då förstör man ju för dessa andra lag och deras serier. Problematiken är således inte helt enkel, Broder Tuck, men nog borde SBTF kunna införa en bättre farmarlagsregel innebärande att klubbens fyra bästa spelare aldrig får representrera farmarlaget och att övriga spelare fritt får göra det under förutsättning att de inte spelat i senaste A-lagsmatchen. Betänk dessutom hur mycket onödig administration som skulle kunna undvikas om man slipper hålla på och registrera spelare upp och ner hela tiden. Med en bättre regel borde en spelare från Warta BTS utan krångel kunnat spela för Wartaiterna i helgen, och med en bättre regel borde vi kunna undvika A-lagsspelare i farmarlagen.

Anonym sa...

Heder åt Wartaiterna och Stellan Jeansson. Dom hade kunnat skriva över hela A-laget till farmarlaget en seriehelg men avstod.
Reglerna är helknäppa.
Förr fanns en regel som sa att spelaren måste vara spelklar den 1 januari för att få representera klubben i seriespel. Regel togs bort för att den fick konstiga bieffekter. Kanske dags att återinföra regeln?

En regel om joker mellan andra laget och tredjelag hade dock hjälp Wartaiterna.

Anonym sa...

Jag håller med Broder Tuck. Wartaiterna är så pinsamma så att de borde skämmas. Under de år jag spelat i samma serie har de kommit med 3 man många gånger lämnat wo och använt elitseriespelare.Detta vet alla om och rent lotteri för oss som möter dem.

Anonym sa...

Wartaiterna ska ha skit och det vet dom.De har satt så många andra klubbar i klister på 2000-talet med sina helt olika laguppställningar, ibland bytt från förmiddag till eftermiddagsmatch t.o.m !
Hur kul kan det allvarligt talat vara spela i det laget för tex supertrevlige Bojjan Ek ? Fattar inte att han står ut och ställer upp. Lite märkligt att Warta av nån konstig anledning har så många spelare i år som inte verkar vilja spela så mycket av olika anledningar.Tillfälligheter ?
Tänker på
Erik Tamm
Stefan Nilsson
Magnus Månsson
Tony Hilmersson
Björn Persson
Fredrik Westlund