söndag 4 januari 2009

Nyårspresent

Gillar inte julklappar så där speciellt men en nyårspresent delar jag gärna ut. Så här kommer mina nyårspresenter till diverse personer. Presenterna är något jag verkligen tror att personerna eller klubbarna behöver.

Ärtemark får en svensk-rumänsk parlör med en massa vettiga fraser att använda till en annan gång.

"Kan du spela pingis"
"Vad 'är ditt rekord på världsmästarboll?"
"59? Nej, det är inte tillräckligt bra"

Eslövs AI får en ny hemsida i present då detta är den klubben som kanske behöver det bäst.

Mariedal får en ursäkt från mig för alla mina tips emot dem.

SBTF får ett antal motioner i present. Dessa motioner kommer att handla om att det är dags för svensk pingis att skaffa sig en fucking jävla dataranking nu. Det är inte 1988 och pingisen för första gången var med på OS. Vi är inne i ett nytt årtusende sedan snart tio år så vakna nu för fan!

Kävlinge får ett stormfritt 2009 i present.

Peter Gustafsson får en flaska 18-årig Caol Ila i present så att han får något gott i sig från Skottland detta år för någon annanstans ifrån lär det inte komma i alla fall.

Stratos får en ny uppsättning regelböcker så att de inte missar licnsregeln till nästa säsong. Denna säsong blev mycket dyrköpt för dom.

Norrtulls SK och Norrtulls BTK får ett derby i present. Hösten 2009 spelar troligtvis bägge lagen i div 1 och då kanske i norrettan.

IK Bele/Barkarby får en stor uppsättning tröjor så att alla era spelare verkligen har matchtröjor så att det räcker.

Alla pingisledare får mer energi, inte för att de har lite men ibland så måste de få energi och inte bara ge. Så håll humöret uppe och kämpa på. Som ledare behöver du uppskattning så jag hoppas att alla ni som bara tar era ledare för givet ger detta en tanke. Det gäller även de anställda som sitter på en mängd olika stolar och därmed sliter ut sig. Så styrelser runt om i landet se till att era ledare orkar. Så spelare runt om i landet se till att ibland visa uppskattning, ett litet ord kan räcka långt. Så pingisledare runt om i landet, kämpa på!

SBTF är behov av flera presenter så de får pengar så att de kan börja skicka våra lovande unga spelare på ännu flera tävlingar i seniorsammanhang precis som våra europeiska konkurrenter gör.

ITTF får vett angående regeln att förbjuda boosters. De omprövar sitt beslut och släpper detta fritt.

De unga lovande spelarna i Sverige får insikt i att träning och inställning är grymt viktigt för att lyckas. Tränar du inte blir du inte bra. Att vara "skön" på träning är slöseri med tid. Det kan de hålla på med när de inte satsar längre men en ung lovande spelare ska förvisso ha kul men han/hon måste träna.

Chen Jian får speltips. Inte för att han behöver det.

Vladimir Samsonov får ett foto på hur ett VM-guld och ett OS-guld ser ut då han aldrig kommer vinna något själv. En av de stora som aldrig vann något. Det är så vi kommer att minnas honom (lite för kantbollen han försökte sno också).

He Haijin får ett andraslag som sitter någon mer gång per match.

Kina får stopp på talangutvecklingen. För hur ska vi annars kunna slå dom någon gång igen?

Hammarby och Liverpool får varsitt ligaguld för att de är värda de.

Alla ni andra får stora lyckönskningar från mig men inte mot mig om vi möts.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kan inte jag få ett nytt nabb också ;-) ?!

Ser fram emot ett trevligt Blogg-år Maxen . Keep up the good work . / Classe

Anonym sa...

ge classe en ny forehand oxå, haha !

Anonym sa...

Classe ska ha en Öl
Någon annan ska ha två - av ClasseE

Anonym sa...

ge peter g något för hans inträde i göteborgspingisen också!