torsdag 8 januari 2009

Inlägg 2000 på gång

Snart är det dags för inlägg nummer 2000 på denna blogg. Jag tycker att det är kul att det är så många som läser bloggen och som ger mig beröm för den. Jag hoppas att ni fortsätter att läsa bloggen och hjälper mig med så mycket feedback och kritik ni bara kan för att göra bloggen bättre.

Vad vill ni att magiska inlägg 2000 ska handla om?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Kanske kan fixa en video när du spelar, med rätt hög kvalitét bildmässigt? och sen en skön intervju med dig efteråt;) hade vart kul

max sa...

När jag själv spelar hinner jag nog inte fixa tyvärr då jag fortfarande är skadad i ryggen, Men kanske något kort klipp i framtiden.

En intervju med mig själv känns märkligt men om någon skulle intervjua mig så kanske det skulle fungera.

Anonym sa...

Gröstorp,:)

Anonym sa...

Nu ligger tidsprogram, startlistor och seedning till VSM ute på Norcopensarnas hemsida.

Anonym sa...

Som sagt, deltagarlista m m till Veteran-sm ute på norcopensarnas hemsida. Var glada ni som är födda 1970-79 och får spela i H30. H40 var bland det jävligaste jag sett, och då känner jag inte till många spelare med ursprung utanför Stockholms tullar. Får nog sänka ambitionen till en semi-plats i detta mitt första veteran-sm :-)
Obs! jag skojar med er aprilo, med en mirakulöst lätt pool i detta sällskap ger jag bragdguldet till mig själv om jag går vidare. Hoppas på Jönsson i poolen, du vet att jag inte lägger mot dig igen Patric! :-) /Mellnäs

Anonym sa...

http://www.tt-total.tv/video-seiten/turniere/200708/olympia-vorbereitungsturnier/olympia-vorbereitungsturnier-herren/olympia-vid1.html Jag hittade en raritet. Jörgen innan OS. Finns mycket godsaker på sidan från dom olika serierna i Tyskland.

Anonym sa...

Inlägg 2000 kan kanske handla om hur elitserieföreningarna ser på förslaget att "artistskatten" kanske ska försvinna. Står om detta i senaste Svensk Idrott. Måste betyda en del för förutsättningarna att värva.