måndag 21 april 2008

1,2,3 SEGRAR

Mattias "Mandel" Karlsson infriade förväntningarna och vann i Venezuela. Och som han vann, han vann ALLT!

I lag så spelade han tillsammans med Kalven Karlsson och vann där komfortabelt som favoriter. Oavsett motstånd är det alltid starkt att vinna. GRATTIS!

I dubbel så spelade de två Karlsson stabilt och var aldrig nära en förlust. I finalen mötte de på ett franskt par Le Guen/Le Breton som inte alls är dåliga. Le Breton som är lite yngre än våra Karlsson har varit högt placerad på juniortouren tidigare i år. Vinsten i finalen blev till sist 3-1 efter fyra jämna set. GRATTIS!

I singelspelet så var våra killar toppseedade mot varandra men tyvärr för Kalven så blev ovan nämnda Le Guen för tuff i kvartsfinalen vilken fransmannen vann med 4-2. Mandels singelspel gick däremot som tåget. Mandel vann sin grupp utan setförlust och fortsatte sedan på mer eller mindre samma spår. När finalen var färdigspelad så hade Mandel enbart tappat två set på sju matcher.

I finalen mötte han på Kalvens baneman, Le Guen, men Mandel gjorde processen kort med fransmannen och med lite övertag i spelet så kunde Mandel spela ut totalt i femte set som han vann med hela 11-2 och då matchen med 4-1.

Guld i lag, dubbel och singel för Mandel och nästan samma facit för Kalven som dock åkte i kvarten av singelspelet. Bra jobb killar!

12 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis Mandel!

Anonym sa...

Grattis MK!!!! Starkt!!!

Anonym sa...

TackTack :) !

Anonym sa...

Starkt startfält i denna tävling
Not!

Anonym sa...

hyfsat startfält får man väl ändå säga att det var, inte som en europa wjc men ändå.. grattis matte!

Anonym sa...

KANON.
Segrar ger äkta självförtroende
-sa Scheele
Stämmer.
Grattis Mandel!

Anonym sa...

från förbundets hemsida
Just det, Mikael och Kristian Karlsson hjälpte varann att vinna alla tre klasserna - lag, dubbel och singel - i juniortävlingen i Valencia i Venezuela.
Kronan på verket för Mattias blev singeltriumfen. I finalen besegrade han fransmannen Victorien Le Guen som tidigare hade besegrat Kristian.

Anonym sa...

Grattis MK!

max sa...

Förbundet kanske inte är vana att jobba natt. Starkt av dom att skriva något alls i natt.Trots att det blev lite fel med namnet.

Anonym sa...

Mandels pappa heter iofs Mikael, men att dom skulle blanda ihop dom verkar nog knappast troligt, det ska dock sägas att även han gjorde ett antal år i Elitserien

Anonym sa...

Vart Mattias Karlsson spela nästa år ?

Anonym sa...

Oavsett startfält kan man aldrig slå de som inte är med! Grattis Mattias!