söndag 27 april 2008

8-del Herrar och Damer

Jens Lundqvist visar fortsatt fin form och tar sig enkelt vidare efter en 4-1 seger över den blivande Köpenhamnspelaren Anders Holm.

Andreas Törnkvist som skräll i omgången tidgare ställdes inför ett möte mot Viktor Brodd som i sin senaste omgång vunnit på WO över Mikael Zöögling. Törnkvist var stabil och vann i raka set utan att vara riktigt hotad.

Hampus Nordberg som är erkänt duktig i backhandspelet skrällde lite grann i nästa omgång då han besegrade Magnus "Mikael" Månsson relativt enkelt över fem set.

Robban Svensson som utklassat sina motståndare fram till denna omgång fick lite större problem med den blivande faluspelaren Mats Källberg. Robban är dock för bra och vann med 4-1.

John Wall som inför denna omgång var nära att lämna WO efter en låsning i ryggen lyckades aldrig hota Peter Andersson vars spelstil passar Walls ganska illa. Wall tog ledningen i första set men efter det så var Pidde den klart bättre och vann i raka set.

Peter Nilsson slog för mig något överraskande enkelt Fabian Åkerström med 4-0 och avancerade så till kvartsfinal.

Jon Persson som hoppades på medalj individuellt inför detta mästerskap slog Robert Eriksson i åttondel med 4-0, bägge spelarna med förflutet i Stratos.

Fredrik Håkansson som var ganska illa ute på Marcus Johansson i omgången innan visar Rönningborn var skåpet ska stå. Vinst 4-2 för Figge.

***

I Damsingel så var det få skrällar i åttondelen. De seedade vann väldigt enkelt överlag och det var endast en seedad spelare som stötte på patrull. Patrullen i detta fall heter Anna Benson och spelar för Rekord, den seedade spelaren hette Marie Persson. Benson vann med 4-2 och kvalificerade sig på så sätt för kvartsfinal.

1 kommentar:

Anonym sa...

Emma Johansson. Hur är det möhligt, iofs tjejklass!