söndag 20 april 2008

Ingen J-O, Jörgen och PG

Ochsenhausen med PG slog idag Fulda där J-O och Jörgen spelar. Vinsten skrevs till 6-4 och då Grenzau vunnit med 6-3 mot Jülich så var det vad som behövdes för Fulda att nå slutspel. Fulda kommer på fjärde plats med en match i marginal.

J-O, Jörgen och PG missar därmed SM i Örnsköldsvik, vilket inte hade varit fallet om SM spelats på den helg som är den utvalda helgen för landsmästerskap i Europa. Men eftersom SM absolut var tvunget att spelas i Swedbank Arena och den inte var tillgänglig förrän nu så blir det så här.

Vill lägga till att det som står på SBTFs sida inte stämmer. Grenzau vann nämligen med 6-3, de förlorade inte som det påstås där. Kolla matchlänken här. Rätt ska vara rätt. Dessutom så spelar PG och J-O på förstabordet. Ganska grov miss av förbundets kommunikationsansvarige att inte ha koll på detta. Kolla här.

6 kommentarer:

Anonym sa...

synd, utan J-O o Jörgen lär det inte komma någon publik..

Anonym sa...

Jävla pajásar som planerat detta!!

Anonym sa...

Men då kanske publiken får se Göran Aldvik istället :)

Anonym sa...

Tråkigt för svenskpingis..mycket tråkigt!

Anonym sa...

Att lägga SM på en helg då slutspelet inleds i Bundesliga är oförklarligt. En stor del av våra bästa spelare hör hemma i den tyska första ligan. Det behövs inte en stjärnfysiker för att räkna ut att riskerna var tämligen stora att årets upplaga av SM skulle genomföras utan några av dessa spelare.

Med facit i hand missar tre av Sveriges bästa spelare SM varav två av dem är Sveriges största affishnamn. Det här är inte något mindre än en praktfull skandal.

Jag förstår att Swedbank arena lockade som evenemangsarena. Men när inte den ordinarie mästerskapshelgen var möjlig att boka borde man, enligt mitt tycke senarelägga SM ytterliggare ett par veckor. Då hade slutspelet varit klart i Bundesliga.

Men som vanligt så gör svenska förbundet här en jättemiss. Att utveckla svensk pingis är svårt när förbundet skjuter sig själva i foten upprepade gånger.

Anonym sa...

Bra uppdatering NOT på deltagarlistorna... Skärpning!!!