onsdag 23 april 2008

Ledarskölden 2008

Daniel Ellerman fick på årsmötet mottaga Ledarskölden för 2008.

Motiveringen till att Daniel skulle erhålla denna utmärkelse var;
  • Arrangerar varannat år ett utbyte med Tyskland att ett 10-15 ungdomar åker till Sandhausen och att deras spelare kommer till Motala.
  • Att tillsammans med Norrskolan i Motala medverkat till att pingisen ingår i deras idrottsprofil, vilket lett till att drygt 200 elever provat på vår idrott.
  • Drivande vid 4 propagandatävlingar runt om i Östergötland där 10 av föreningens ungdomar vann 15 klass-segrar att jämföra med 2 förra säsongen.

Ett stort grattis till Daniel som i en artikel kommenterar den fina utmärkelsen med ett mycket bra citat.

"Målet är att slussa in våra egna ungdomar. Vi har många bra i åldern nio-tolv år och nu gäller det att få dem att utvecklas"

Förutom Ellerman så fick även Solnas BTKs och Stockholms BTFs ordförande Håkan Björk samma utmärkelse med motiveringen:

  • Hans fantastiska insatser under SOC 2007, hans entusiasmera funktionärer till att trivas och ha roligt under deras arbete både innan och under SOC.

Stort grattis även till Håkan!

(motiveringarna har jag hämtat direkt från svenskbordtennis så eventuella felaktigheter i sak , stavning eller syftning skyller jag direkt ifrån mig)

8 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till ledarskölden, Ellermann! Det bör även uppmärksammas att Ellermann årligen arrangerar ett mycket bra träningsläger i samband med Vätternfestivalen.

Anonym sa...

Tack Max och Johne (vi ses på festivalen!) och många andra som grattat i veckan! Det är givetvis mycket hedrande att få ta emot priset. Samtidigt finns det säkert 100-tals ideella pingisledare ute i landet som förtjänar ett pris som Ledarskölden. Fortsätt att jobba på både inne i hagen och utanför!

Anonym sa...

Grattis igen Daniel Ellerman!

Nödvändigt att ideella ledare får ett tack och uppmuntran.
Var rädd om våra ledare.

Hur kul kan det vara att vara domare och alltid få kritik...

Eller tränare där de 11 som blir uttagna hyllar fotbollstränaren och övriga tycker tränaren är intelligens befriad?

Anonym sa...

våra domare är knappast ideella.

Anonym sa...

GO ÖSTERGÖTLAND & ELLERMAN! Å GRATTIS TILL BEBISEN! (:

Anonym sa...

Hej och tack! Farsan kör hårda pass med mig redan nu. Mest tränar vi uppkast efter varje måltid..

Anonym sa...

Nej anonym, våra domare är knappast ideella. Detta gör väl inte att dom inte ska belönas efter o ha gjort ett bra jobb?
Nämn EN sport där domare jobbar ideellt. Jag förstår verkligen inte varför det gnälls så in i norden på det jobb domarna faktiskt gör för spelarnas skull. Det finns bra domare, bra domare syns inte. Är det därför det alltid gnälls på allt dåligt de gör? Döm själva istället, om det ska vara bittert. Bitterhet lönar sig inte i längden.

Har ni idéer om hur vi ska få bättre domare? Maila sbtf, tror gärna dom tar emot förslag. Gnäll inte på något man kan påverka. Allt kan förbättras, om många hjälper till.

max sa...

Tränare och styrelser är ideela men ofta gör domare anspråk på att var ideela vilket de verkligen inte är och det stör mig precis som det verkar störa herr anonym.