fredag 29 augusti 2008

EM i St:Petersburg

Om inte så lång tid så är det dags för EM borta i Ryssland (ja jag stavade fel på Ryssland som vanligt).

Vi har kanske inte europas bästa lag då tyskarna spelade OS-final och Kroaterna hade två man i kvarten i singel men vi har Jörgen Persson.

Jörgen placerade sig bästa av alla från Europa. Han slog Samsonov som tillsammans med Mikael Appelgren är dom mest framgångsrika em-spelarna i singel med 3 titlar var. Han slog Primorac på OS och han slog Ruiwu innan OS.

Han kan vinna E i singel och hjälpa Sverige till medalj.

MEN!

Han tvekar till om han vill vara med. Bloggen har nu på allvar en viktig uppgift och det är berätta för Jörgen Persson om hur mycket vi vill ha med honom.

Ös på med kommentarer så sätter jag samman det och skickar till förbundet eller någon av FK så att Jörgen får ta del av det.

Jörgen till EM!

10 kommentarer:

Anonym sa...

utan Jörgens uppvisning i Peking hade OS inte varit något att se.. detta vill vi se mer av i EM.. Heja Jörgen :D

Anonym sa...

Komigen nu Jörgen! I den form du är i nu så vore det dumt att inte spela. Vi pingisälskare vill njuta av ditt spel i minst en säsong till..

Anonym sa...

Jögga, du ska vara med:D du vinner ju fan EM

Anonym sa...

om jörgen är med i rm kan jag lova att jörgen tar sig till final

Anonym sa...

KOM IGEN JÖRGEN SVENSK BORDTENNIS NEEDS YOU!!!!!!!

Anonym sa...

Klart Jörgen ska åka på EM! Han är en inspirationskälla för många ungdomar och nu kanske SVT till och med vill sända några matcher från pingis-EM efter Jörgens bragd-OS. Han har vunnit svenska folkets hjärtan och de har säkert fått upp ögonen för pingisen. Det skulle vara grym PR för pingisen i Sverige om Jörgen ställde upp i EM. Och dessutom har han chansen att slå tidernas rekord genom att ta EM-guld som äldste man. Jag hoppas på dig Jörgen!

Anonym sa...

SÄTT IN WALDNER OCK SÅ HAR VI ETT BRA GÄNG!

Anonym sa...

Snälla Jörgen!!!!
Om du är med så kanske svt sänder lite på svt24 om vi har tur:)
Gör det för svensk pingis!!!

Anonym sa...

JÖRGEN !!!! Du gjorde mitt OS utan dig så hade os varit som alla andra, du gick mot alla odds, spelade din bästa pingis som du nånsin har gjort ! snälla kan du inte göra mitt EM också. Fattar du hut många år till dekommer dröja innan vi har en svensk i semifinal i OS, VM lr EM de kommer dröja kanske 20 år snälla kan du inte vara me en sista gång. EN FÖR ALLA; ALLA FÖR JÖRGEN !!!!!!!!

Anonym sa...

Klart Jörgen ska lira! Kanske ställa kravet att det ska tv-sändas också?