tisdag 19 augusti 2008

Kvalet och 1 omgången

Carneros som spelade för Linné för cirka 10 år sedan charmade mig i Budapest med sitt slit och sin kämpaglöd men efter envinst i kvalet så försvann han mot en indier. Synd men inget jag gråter blod över.

*

Min stora favoritspelare till spelsättet är Tiago Apolonia som i en dramatisk match mot Polens Blaszczyk tog sig till OS stötte på patrull i form av Lin Ju från Dominikanska republiken (Kina egentligen, såklart). Synd och jag är lite ledsen i ögat över denna förlust. Hade sett fram emot Apolonias returmöte med Crisan också.

*

Gionis från Grekland deffade sönder Tsoboi och det var ingen skräll.

*

Gardos som spelade så bra i bronsmatchen lag kom i underläge med 0-3 mot Ri från Nordkorea men vände och vann med 4-3, starkt! Nu går han mot Primorac.

*

Jörgen Persson kommer att får möta Karakasevic som slog ut turk-kinesen Zeng. Ingen lätt lottning för Jörgen men en spelare han bör slå.

*

Patrick Chila som varit med ganska länge i pingisens världselit är inte längre där och det kunde Janos Jakab idag visa i och med sin seger med 4-3 efter underläge med 3-0. En dålig dag för Frankrike som dessutom blev av med Legout mot Doan från Vietnam.

*

Bobocica slog ut Kuzmin och det på ett ganska lätt sätt. Bra jobbat av italienaren.

*

Eloi slog ut en annan favoritspelare Ahmed Ali Saleh med 4-3 efter underläge med 3-1. tydligen räcker det inte med en bra serve, lite bollkänsla och en skön backhand. Endast en fransman vidare till andra omgången.

4 kommentarer:

Anonym sa...

lbtk´s fd kim slog monterio, sjöberg

Anonym sa...

alltså.Jörgen kan väl iaf inte klaga på lottningen fram till ev åttondel/kvart eller vad säger ni !?

Jag går lätt upp inatt om det finns garanti för att få se JP samt en någorlunda exakt tid.

Förresten, vem på bloggen har listat ut vem svenske fotbollspelaren som rånat bank i Köpenhamn är ??!!

Anonym sa...

http://2008.cctv.com/06/01/37/index.shtml

Här ska man kunna se massa videos, måste dock installera något tror jag.

max sa...

Mycket bra lottning för att vara ett OS..

Karakasevic är inte dålig men Jörgen borde slå honom. Sedan ska man inte glömma att serben spelar på förstabordet i bundesliga och slagit bättre spelare än Jörgen i år.

Om Jörgen vinner så väntar Chuan och det är ingen omöjlig motståndare.

sedan åttondel mot Maze och där får Jörgen det tufft om han inte spelar bättre än i träningsmatchen innan os.

kvartsfinal mot samsonov.. man kan ju drömma men jag är långt ifrån säker på att vinner ens mot karakasevic. Jag varnar för detta redan nu!