lördag 16 augusti 2008

Godmorgon

Nu sitter man här igen.

Var hittar ni den utlovade pingisen?

5 kommentarer:

max sa...

"09.45 BORDTENNIS
Kina-Sydkorea, semifinal
Vi kommer in en bit in i lagmatchen och går över till cykel så fort den är slut".

Vad trött jag blir..

Anonym sa...

helvete vad förbannad jag blir! De skulle ju visa pingis i Svt´s extrakanal Peking 0825. Nu står det 0945 ist.Vad faaaan !!! Ska ju iväg på pingisupptakt med nya klubben och måste sticka kl 10 hemifrån för att möta andra nyförvärvet på centralen..Helvete också..Missar man all pingis...Borde man anat...

Anonym sa...

Dags att inse att vi håller på med en mycket fjantigare sport än alla dessa de f.n visar live på svt´s 3kanaler på nätet .Huvudsändning: Gruppspelsmatch handboll,Frankrike leker med Spanien , Svt 24: Segling i en tandkrämstubsformad båt ,Peking+ : Lerduvskytte,prisutdelning.

ÅÅÅÅHHH, JAG KOKAR !!!!!

Anonym sa...

Kul att du lade till lite skrattsalva med Veiron i Ottan :-)

Max,har glömt fråga dig om vi ses på Veteran-SM Lag i Kumla 4-5/10. Vi kommer dit med ett lag i 30,40,50. Har hittat otroligt billigt boende i stuga på campingen, 1 km från centrum endast. 2-bäddstuga 300 kr, 6-bädds 500/natt. Lite intressantare än hotellets dubbelrum för 900 tycker iaf jag.. Hoppas ni tänkt komma och att du gör reklam för tävlingen närmare inpå.
Höganäs kommer inte, Boo funderar, Solna och övriga ??

Anonym sa...

Varför åka på Lagsm! Varför inte bojkotta det så att dom förstår att man ska lägga hela veteransm på samma helg som det var innan. Så länge ni åker dit så kommer dom fortsätta att splitta upp det vilket jag tyckr är helt idiotiskt.