fredag 15 augusti 2008

Österrike och Hong Kong

Österrike vann med 3-1 över Kroatien och det var Schlager som körde segertåget. Han vann sina två singlar över Tan och Gacina samtidigt som Chen Weixing vann med stabila 3-0 över Primorac.

Kroaternas enda matchvinst kom i dubbeln där de vann med 12-10 i skilje efter att ha vunnit alla de tre sista seten i förlängningen (efter 10-10 alltså).

Starkt av österrikarna och än lever hoppet om en medalj för dem även om jag tror att förloraren av Tyskland och Japan kommer vinna lätt över dem.

*

Hong Kong mot Taiwan och en ganska öppen match även om jag håller Hong Kong som snäppet vassare.

Taiwan som mötte Sverige har numera egentligen bara en riktigt bra spelare och han har sviktat under turneringen enligt mig, det är givetvis Chuan jag pratar om. Han och Chiang verkar inte vara i storslag och i och med detta så skrivs förlusten mot Hong Kong till 3-0.

Det är förvisso små marginaler som gör det men Chiang Peng-Lung förlorar med 11-13 i skilje mot Li Ching (som är klart högre rankad) men det är ändock en förlust. Cheung Yuk har innan dess gjort slarvsylta av Chuan i tre raska set. Dubbeln var heller inget problem för Hong Kong och vinsten var även där överlägsen.

Men Hong Kong mot Korea (för de kommer att förlora mot Kina) vet jag inte om jag tror på även om det inte är omöjligt då Koreanerna spelat ganska ojämnt hittills.

Den som lever får se, nej just det, vi får inte se det då svt vägrar sända.

1 kommentar:

Anonym sa...

www.eurovisionsports.tv/olympics
där sänder de vissa matcher live iaf! och det funkar.