tisdag 21 april 2009

Ett pris

Angående reklam och och angående pris för nummer miljon så har jag ju utlovat ett pris till någon eller något som är värt det för mina annonsintäkter.

Intäkterna har varit rent bedrövliga och jag kommer att ta bort annonserna inom kort. Jag har fått in cirka 1000 spänn på dom efter skatt och dessa ska jag som jag lovat skänka bort.

Nu har ni möjligheten att nominera vem som vinner dessa pengar samt ett pris från STIGA (den enda oberoende aktören som hoppat på detta).

Kriterierna är som jag bestämmer enligt följande:

Det ska vara en en P15/F15 spelare eller yngre som inte har full uppbackning från förbundet och kan behöva ett litet stöd. Spelaren i fråga sak visa upp en vilja att bli bättre och kämpa för det. Det behöver inte nödvändigtvis vara den bästa spelaren i sin ålderklass men en spelare med ambitioner är ett krav.

Era nomineringar kommer att tas emot här och behandlas av en jury som bestämmer enväldigt vem som får ta emot detta lilla bidrag från er och mig. Juryn består av mig själv, ordförande i Norrtulls SK, en elitseriebloggare från svenskelitpingis.se, lagledaren från Norrtulls SK samt undertecknad.

Nominera med motivering. Detta kan ske i kommentarsfältet eller lika gärna i mailform. Inga nomineringar utan motiveringar kommer att tas hänsyn till.

33 kommentarer:

obtk sa...

Jag nominerar Pontus Johansson ovansiljans btk!
Han är 13 år och spelar med nabb!
När han fick höra talas om nabb förbjudet så börja han inte gråta som alla andra nabb spelare utan han tog säg tid att lära sig spela med dem nya och SOM HAN HAR GJORT DET!
Han är Rankad som nummer 13 i sverige och har riktigt bra resultat!


Resultat :

10-1 lag sm kvot

Vann p15 poolen slog holmberg som kom till kvart.

de va bara 2 av allt!

Han kämpar mot allt och alla ger aldrig upp båda på tävling och träning !

Och kom ihåg allt detta med bara 1 års träning med ett helt nytt nabb!

Classe sa...

Anders Eriksson Råda Hindås , 12 år. Ett föredömme vad gäller inställning och kämpaglöd. Alltid glad och villig lära sig nytt . Med föräldrar fr Norrland har han också en härligt go och lugn approach . Vi kämpar för att ha kvar honom i vår lilla klubb .

Anonym sa...

Tråkigt när du sitter på 5 poster:)

Anonym sa...

Filip Brodd är självklart värd priset! En ungdom med talang som är med uppe i Sverigetoppen bland 93:orna, men som jag ändå inte tycker fått ut sin maximala kapacitet av den potential han har, på grund av att han aldrig lagt ner så mycket tid till pingisen som han skulle kunna göra. Han skulle verkligen behöva uppmuntring för att fortsätta att träna och veta att folk tror på honom. Han skulle mycket väl kunna spela i elitserien om några år. Han har en hyfsad jämnhet i sitt spel och har en demonisk forehandslägga!

Anonym sa...

Tim Lofterud "södertälje

Tycker att han är värd lite stöd pga att han kämpar hårt på varje träning, är ute och tävlar varje helg satsar på att vara top 16 till nästa jsm p14 vilket är ett väldigt svårt mål men med den envisheten som han har tror ja inte det är omöjligt.
/Ordförande Pk Södertälje

Patrik sa...

Jag nominerar Johan Hagberg från Spårvägen. Johan har jag sett under många år i och utanför pingishagen. Han har alttid varit lika trevlig både i och utanför hagen från det att han var en liten parvel tills nu när han är 15 år.

Johan var inte inte alls på samma nivå som han är nu när han var liten. Jag tror att det var vid 12-års ålder som Johan började satsa och börja träna flera gånger i veckan. På alla turneringar letade han alltid efter en träningskompis så att han kunde träna mellan matcherna. I höstas så var Johan skadad, men är nu tillbaka med råge.

Johan brinner för sin sport och är ett bra föredöme och såvitt jag vet så glöms han bort lite då och då av SBTF.

Anonym sa...

tycker inte det är nån merit att pontus johansson bytt nabb. det har inte påverkat hoonom så mycket negativt. det är som att en vanlig spelare byter från Mark V till Pryde.

Anonym sa...

Jag skulle vilja nominera Max Georgsson från Mariedals Idrotts Klubb som har haft en ganska trög period på två år för han har växt mycket men har nu visat sig stark på de senaste tävlingarna tex sm för ett år äldre och safirs där han gick till kvart respektive semifinal i dessa klasser. Han har nu börjat träna hårt igen och hans uppbackning från förbundet han hade innan har vi inte sett av på länge så han behöver lite uppmuntran i sitt satsande.

Anonym sa...

henrik johansson btk frej, SJUK utveckling, mycket fin teknik.

Anonym sa...

Emil Ollson från Skurup är ett föredöme. Spelar en mycket trevlig pingis, till skillnad från många andra i den här åldersklassen tänker han verkligen när han spelar.

Är dessutom mycket trevlig mot oss äldre gubbarna när han möter oss, bjuder upp till spel istället för att bara krossa oss som han är kapabel till.

Anonym sa...

Jag Nominerar André Bylund.
Otroligt äcklig nabbspelare med en monster forehand som vapen.

Anonym sa...

adam andersson, årets gren vad jag såg i SM, men sånt händer,

max sa...

Nominera med motiveringar som är lite mer beskrivande.

mm sa...

HAAHHAHA vilket skämt !

Att byta från superblock till insider e jävligt äckligt man får inte samma tryck och måste byta rörelse totalt så käften blir jävlit sur på de där inlägget

Anonym sa...

Jag nominerar Anders Eriksson råda-hindås, känner inte honom personligen men har uppmärksammat honom på turneringar för hans enorma inställning och kämpaglöd!
Han verkar vara bortglömd av sbtf, vilket är konstigt då han är en av de största talangerna i den åldern.

Anonym sa...

Hej en av Sveriges större talanger med ett lir som inte så många har eller har haft är Henrik Hellman. Henrik lirar i en liten klubb och skulle utvecklas ännu mer om han kunde komma ut på någon internationell tävling.

na sa...

Emma Johansson Öråns SK, Lycksele, Lappland - vann Pingisaden och UGP-slutspelet 2008.
Reser längst av alla i sin åldersklass - har en enorm potential och kan bli hur bra som helst om hon hinner träna upp fotarbetet och snabbheten mellan tävlingsresorna. Var kraftigt förkyld på USM och nådde därför "bara" semi.
Emma är värd utmärkelsen!

Anonym sa...

Lisa Ryden!

Anonym sa...

Jag vill nominera Sofia Malmsten från BTK Rekord. En av de tjejerna med bäst kämparglöd och experimentlusta. Hon får ofta stå i skuggan av Alice men har ofta gjort lika bra resultat i bakgrunden och i lagmatcher.
Tillsammans med just Alice vann hon SM i dubbel nu i F12 klassen och hon var som oseedad i åttondelsfinal med kapacitet till medalj.
Sofia är en underbart sprallig och uppmuntrande tjej utanför hagen som inte kan vara elak mot någon men under match och träning är hon oerhört fokuserad och är bra på att lyssna på tränare och spelare som ger henne råd. Hon är också bra på att härma bättre spelare och komma på egna lösningar på problem, vilket är en väldigt bra egenskap inom pingisen.

Jag kan inte komma på många fler som förtjänar detta priset så mycket som just Sofia

Anonym sa...

Röstar på Emma Johansson , Örån som med sina resultat under senaste året har visat en mycket fin utveckling. Sedan har ju hon med sina långa resor från Lycksele ett stort behov att få hjälp för att forsätta kunna ställa upp på tävlingar och träningsläger runt om i landet. Hon är väl värd ett bidrag för att forsätta resan som pingisspelare ihop med sin familj Janne och Carina som alltid visar gott humör.

Anonym sa...

Jag nominerar Emil Pavelsen för att vara ett gott föredöme för andra i hagen.
Trots orättvisa förutsättningar har han alltid fortsatt kämpa och kämpa och av alla p.15 och yngre tror jag att han vet hur det känns att vandra i ständig uppförsbacke men ändå fortsätta.
Han har med sitt goda humör förändrat mycket av "spårvägscommunityn"
En spelare som visar att viljan är vitkigast - inte talangen och detta tycker jag är så väsentligt för just Svensk pingis att det borde belönas.

Anonym sa...

Röstar också på emma johansson. både emma och hennes familj lägger ner stor möda och tid i form av resor för att i många fall enbart kunna få möjlighet att träna. tvälingar ska vi inte ens prata.. men hon är ändå en av de bästa i sverige och är en välförtjänt kandidat av priset

Anonym sa...

vill oxå nominera Anders Eriksson,Råda Hindås som är mycket omtyckt i göteborgsområdet. till skillnad från många andra jämnnåriga i götet från tex.linne och askim kommer han från en liten klubb med begränsade träningsmöjligheter och har också fått bekosta mycket själv i form av material och resor till träningar med andra klubbar.

Anonym sa...

Jag nominerar Jacob Kadziolka (hoppas stavningen blev ok) från Partille!

Han har en ooootrolig inställning vid bordet. Den teknikbristen som finns kompenserar han med mycket hjärta och vinnarskalle och sådant kan bära frukt i framtiden :)

Han gick ok i pingisiaden i Helsingborg och började med att slå toppsidad i första.

Han skulle behöva lite uppmuntran så han fortsätter att utvecklas. För inställning, vinnarskalle och träningsflit växer inte på träd/Z

Anonym sa...

Jag röstar på Mattias Augustsson, Borlänge BTK!
Han spelar i P15 (-93:a) och har varit rankad minst topp-20 varje ranking de senaste tre åren. Han är en riktig LIRARE som har en kvartsfinal i SM (P14) och två åttondelsfinaler (båda i P15) i singel samt en finalplats och en kvartsfinal i dubbel (PD14 resp PD15).
Han är dessutom en bra lagspelare med kvoten 13-5 i Borlänges segrande lag i Div. 2 NSN!!
I mina ögon en klart underskattad spelare som alltid uppträder mycket sportsligt (även om han kan se lite loj ut ibland)!

tigern sa...

Ja nominerar Jamie lindqvist tycker inte han får den uppmärksamhet av spåret som han är värd vem slår hårdare? Vem har en bättre bh än jamie?

Anonym sa...

Alexander Franzén helt klart!
behövs motivering ??!

Anonym sa...

Franzen får uppbackning fr förbundet ,kanske nån till av nämnda. Grejen var väl att lyfta fram de som inte är sponsrade ??

Anonym sa...

Alexander Franzen får väl tillräckligt med uppmärksamhet, eller?

Anonym sa...

Stina Källberg 8 år !
Ska man satsa ska man satsa ungt !
8 år och tar brons på ett sm för 12 åringar Behövs mer motivering så skriv

Anonym sa...

Adam Andersson, Falkenbergs BTK

Befinner sig i skiktet under landslaget och får därför minimal uppbackning av förbundet. Tränar målmedvetet med en stor vilja att utveckla sig. Satsar nästa år vidare vid Eslövs bordtennisgymnasium och jagar på egen hand sponsorer för att finansiera utlandstävlingar och träningsläger.

Anonym sa...

Vanja Arsenovic, Linköpings PK. En duktig spelare med grymt fin teknik, och enormt kämpaglöd. Målmedveten och träningsvillig kille som satsar stenhårt på pingis. Har utvecklats enormt mycket från förra säsongen och kommer troligen fortsätta så. Med tanke på att Vanja bara spelat pingis i 4 år och vad jag vet har pressat dom bästa i Sverige i sin ålder är väldigt bra gjort! Fortsätter sin träning nästa säsong uppe i Köping, med goda förutsättningar där uppe kommer han att öka sin träningsmängd och utvecklas väldigt mycket!

Anonym sa...

jag tycker att victor swahn är värd priset eftersom han har gjort stora framsteg det har året, han tränar på hårt i spårvägen och går på pingis profilen på högalidsskolan. Han har slagit alla bra spelare i år, har vunnit lag-sm och sin första GP tävling i år. Han är också ett stort föredömme på traningarna på högalidsskolan. Victor är dessutom än otrolig trevlig grabb. Trots detta har han inte fått någon uppvacktning av någon, så skulle han få det här priset skulle han få mer motivation att träna så hårt som han gör.


Många av spelarna är sponsrade men det är inte victor!!!