onsdag 22 april 2009

Senaste nytt

Zhao Peng klar för Eslöv igen. Det som många av oss trott är nu klart sen i söndags. Med detta så får Eslöv kanske den bästa ettan i serien. Zhao Peng är en personlig favorit som förutom ett underbart spel har en attityd som letar gallfeber på motståndarna, han kommer att gå igenom rutan som tv-folket säger och bli en stjärna nästa år i elitserien.

Zhao Peng visar upp sin fina backhand

Nästa kines som är klar är Jiang Chang Hong som åter igen spelar för göteborgsklubben Warta. Många är det som ryckt i den hårtslående kinesen som var något av en succévärvning förra säsongen men han är alltså kvar i Warta precis som Robert Nilsson. Warta har alltså klart med två spelare och behöver nu en duktig tvåa.

Jiang vinner titel i England


Hampus Nordberg är klar för sin tredje säsong i Söderhamn. Hampus har utvecklats från en OK superettanspelare till en riktigt bra elitseriespelare. Han är och snuddar vid att komma med på landslagsläger och kommer att vara en viktig del för SUIF nästa säsong.
Hampus Nordberg


Nästa Söderhamnsspelare som sägs vara klar är lagets svenska stjärna, Jon Persson. Det är dock inte utkommunicerat och därför inte officiellt men ryktena säger att det är klart.

Jon skriker ut sin vilja till ett nytt kontrakt

Fler rykten säger att säsongen succéman Radek Mrkvicka är klar för ännu en säsong i Mariedal. Han blir troligen en av de bäst betalda spelarna med detta om man går efter vad han hade kunnat få utanför Sverige.

Radek sliter som vanligt in bollen på bordet, inte med teknik men med vilja

Eslöv har dessutom gjort klart med sin fjärde spelare för säsongen och med det är truppen komplett. Det är unge Herr Sternberg som vill ha ett tredje guld med Eslöv. Stenberg, Axelqvist, Sternberg och Zhao Peng. Med det laget är Eslöv återigen favoriter men med tremannalag så ökar riskerna med de minskade marginalerna som följer.

Kasper vet vad han heter

9 kommentarer:

Anonym sa...

Lite besviken på att Sternberg inte har kryddat sin fantastiska tatuering med exotiska tecken, alternativt något kinesiskt "visdomsord". Kanske skulle tatueringen även innehålla det fonetiska uttalet av namnet.

Sjatov

Anonym sa...

Peter Nilsson är klar för...?????

max sa...

sjatov,
ironi går att missa ganska enkelt i text, men inte alltid. :)

Anonym sa...

Japp, tremannalag kommer alldeles säkert att bädda för en del överraskningar.

Peng är i mitt tycke den klart bästa ettan (av dem som nämnts som klara) rent spelmässigt, men han är ingen jag hade litat på i en avgörande match, bara fråga Guo Keli =)

max sa...

Peng är mer rutinerad nu men jag har också ett litet frågetecken kring Peng nu när han haft en misslyckad säsong bakom sig.

Blir han nervös nu i elitserien eller är han i sin comfort-zone?

Anonym sa...

Härligt med Jiang kvar i Warta. Har också en attityd som kan reta gallfeber på motståndarna.

Anonym sa...

Wang Qing till Ärtemark?
Magoo till Karlstad?
Wahlgren till Växjö?
Kadiri till?

max sa...

Wahlgren stämmer de andra är jag mer osäker på.

max sa...

Rykten om många spelare nu och en delandra spelare klara. Nästa vecka sätter nog mycket av lagen.