lördag 25 april 2009

Nominera

Glöm inte att nominera vem ni tycker ska få lite stöttning i sin pingissatsning.

Nu har ni möjligheten att nominera vem som vinner dessa pengar samt ett pris från STIGA (den enda oberoende aktören som hoppat på detta).

Kriterierna är som jag bestämmer enligt följande:

Det ska vara en en P15/F15 spelare eller yngre som inte har full uppbackning från förbundet och kan behöva ett litet stöd. Spelaren i fråga sak visa upp en vilja att bli bättre och kämpa för det. Det behöver inte nödvändigtvis vara den bästa spelaren i sin ålderklass men en spelare med ambitioner är ett krav.

Era nomineringar kommer att tas emot här och behandlas av en jury som bestämmer enväldigt vem som får ta emot detta lilla bidrag från er och mig. Juryn består av mig själv, ordförande i Norrtulls SK, en elitseriebloggare från svenskelitpingis.se, lagledaren från Norrtulls SK samt undertecknad.

Nominera med motivering. Detta kan ske i kommentarsfältet eller lika gärna i mailform. Inga nomineringar utan motiveringar kommer att tas hänsyn till.

Sista chansen idag och på söndag. Juryn sammanträder söndagkväll och vinnaren annonseras ut i början av nästa vecka.

20 kommentarer:

max sa...

Eftersom annonsintäkterna varit så dåliga så slänger jag in två plattor till vinnaren också.

Anonym sa...

Emma Johansson, Öråns. Lycksele ligger väldigt långt bort och gör det svårt att satsa. Resor till träningsmotstånd, läger och tävlingar är jobbiga. En Stockholmare skull gett upp efter en månad, men Emma och hennes familj jobbar vidare mot toppen. Emma har gjort bra resultat hela säsongen. Lycka till Emma

Örjan

Pelle sa...

han kanske redan är nämnd men annars vill jag nominera anders eriksson, råda-hindås. han är en stor talang i en ganska liten klubb.
anders har en mkt bra inställning och har gått framåt väldigt mycket i år. han är dessutom ödmjuk och trevlig.

Anonym sa...

Nominerar, Andreas Holmberg Lyckeby, en doldis som var i kvarten på SM med ett år kvar i klassen, får inget uppbackning av dörbundet men har under året tagit stormsteg fram och gör bra resultat på R1 tävlingar, framförallt är han duktig när det gäller, har bla slagit Tomas Dahlström i serien vilket är en bra skalp för en 14 åring.

Anonym sa...

vanja arsenovic:
linköping sattsar alla sina pengar på honom. Han är Sveriges nya framtd inom pingisen. Så pass vältränad han är varvar han viktor (älgen) brodd på en löping runda.

Anonym sa...

Maria Engelsson en tjej som tränar och vågar och testar på nya saker själv. Ex lång träning i Kina under säsong.

Anonym sa...

Varför ska vanja ha uppbackning om linköping redan satsar alla sina pengar på han? hrm...

Anonym sa...

Maria Engelson prövar på mycket nytt. står och skär sig till sina segrar varje tävling. härligt spel som inspirerar en sann pingissjäl :)

Anonym sa...

Marie Engelson har väl full uppbackning från SBTF eller? Håller däremot andra som redan nominerat Emma från Örån - hon är definitivt värt all uppmuntran.

Anonym sa...

Nominerar Anders Eriksson 96:a från råda -hindås, stor talang som tycks vara helt bortglömd!

Arne Anka sa...

Är "mig själv" och "undertecknad" samma eller två olika personer? Vem ingår i juryn egentligen. Sätt gärna ut fullständiga namn jämte personnummer och hemvist. Scanna in hemortsbeviset!

max sa...

Arne,
för den lite klurige eller den som vet vem jag är så kan man lätt räkna ut att hela juryn består av fem röster och att alla dessa tillhör mig.

Arne Anka sa...

I see!

tigern sa...

Jamie Lindqvist har ingen uppbackning av förbund eller spåret.

Anonym sa...

Mamma Engelsson som skrivit...

Anonym sa...

Tyvärr är inte Linköpings PK någon rik klubb och satsar därför inte på någon enstaka individ.Men däremot är det beundransvärt att åka 10 mil tur o retur vid varje träningstillfälle, som Vanja gör.
Anette Gladh

Anonym sa...

vad är tio mil när Emma Johansson har en tävling inom tio mil och resten minst 30 mil enkel resa från Lycksele. Jag håller på dig Emma Johansson Örån

Anonym sa...

På tjejsidan är det inte många som har stöd från SBTF. Finns inga pengar säger de och de som jobbar som tränare på lägren får ungefär en 500 efter skatt per dag och då är det svårt att få de mer utbildade ledarna att kunna jobba. Så en tjej vilken som helst är bara att ta en i mängden.

Anonym sa...

Jamie Lindqvist har väl full uppbackning av Max om jag inte minns fel???

Anonym sa...

Viktor Fredriksson:
Stor talang med en enorm träningsvilja. Han tränar varje dag och ligger högt på rankingen men får ändå inte vara med i landslaget. Han hade behövt hjälp så han kan satsa ännu starkare så landslaget fattar att han e bättre än dom andra, iaf man kan ju hoppas att dom fattar:)