tisdag 21 april 2009

Persson kör autobahn

Som ni redan vet så kommer Jörgen att spela i Tyskland nästa säsong. Nu är det klart att han kommer att representera Plüderhausen tillsammans med Paul Drinkhall och Chu Yuan Leung. Frågan är om Kosowski, Karakasevic och Zsolt blir kvar?

Jag ser redan fram emot mötena mellan Plüderhausen, Fulda, Ochsenhausen och Bremen som alla har svenskar i sina lag nästa säsong.

Just Plüderhausen är jag annars irriterad på då de fick det tyska förbundet att flytta matchen mellan Fulda och Plüderhausen två dagar. Det kanske inte låter så farligt men om man som jag och fyra andra har köpt flygbiljett till ett visst matchdatum så blir det jobbigt.

Biljetterna brann inne och det blev ingen resa till Tyskland denna gång trots att vi fick betala fullt för det i alla fall. Dessutom så vann Plüderhausen matchen men det ordnade till sig nu i sista omgången då Fulda vann mot Düsseldorf med 3-0. J-O slog Freitas 3-0 och Robert Svensson vände underläge mot Ovtcharov med 0-2 i set till vinst. Starkt av Fulda att nå slutspelet med all den pressen på sig.

Så nästa säsong så håller jag inte på Plüderhausen trots att Jörgen spelar där då de enligt mig lurat mig på 3 papp.

Deutsche schwein hunts!

8 kommentarer:

max sa...

Kara är rätt lik Tigern..

Anonym sa...

otroligt lik´!

Anonym sa...

Kosowski och Karakasevic spelar i Plüderhausen!

/A

Berka sa...

Stackarn.

Anonym sa...

Kara är King i Plüderhausen! Leung och Petö lämnar.

Anonym sa...

Ja, detta var sannerligen ingen kul historia.

//JÖ

Anonym sa...

Tigern är kung på söder.

max sa...

Berka,
Det drabbar iofs ingen fattig.