fredag 14 november 2008

CL

Dags för ännu en omgång av den bästa klubbpingisen vi har i Europa, CL.

Grupp A

Hennebont-Dusseldorf
Boll är sanslös bra och kommer att leda sitt Dusseldorf till vinst. Freitas har fått spela på Süss bekostnad i CL i två av omgångarna och han eller Ovtcharov behöver knipa en bakom Bolls två vinster.

Milano-Roskilde
Milan med sitt blandlag av proffs förlorade mot danska superlaget med Maze i fronten senast. Bentsen måste ta en denna gång med om Roskilde ska upprepa bedriften från den första omgången och då ska vi minnas att Bentsen förlorade mot Törnqvist i danska ligan i den senaste omgången.

Grupp B

Angers-Ochsenhausen
Crisan mot Lundquist och i EM så vann Jens men han förlorade i CL. Jag hoppas att Jens konserverat formen och vinner idag då det behövs för att hans franska lag ska ha en chans.

San Sebastian-Charleroi
Charleroi bör vinna komfortabelt över det kanske sämsta laget i CL i denna upplaga.

Grupp C

Budapest-Niederösterreich
Jörgen tog två senast och höll på så sätt matchen vid liv men jag tror inte ens att det räcker för hans Budapest som inte räcker till på denna nivå riktigt.

Sterilgarda-Frickenhausen
Fricken har redan vunnit med 3-0

Grupp D

Bogoria-Cajagranada
Första mötet vanns överraskande av polska Bogoria med 3-0. Detta möte så tror jag att det kommer att vara annat ljud i skällan och att Samsononv tar revansch från sin förlust i första mötet och leder sin nya klubb till vinst.

Fulda-Levellois
J-O mot Joo See Hyuk blir en rolig match där J-O förr om åren hade lekstuga. Fulda som ligger sist gruppen riskera att missa slutspelet och behöver en vinst idag.

Inga kommentarer: