tisdag 4 november 2008

Så gick sjätte omgången

Det sjukaste är att Ärtemark är tillbaka i Elitserien igen! Suveränt ordnat men klumpigt skött. Nu är det dock så att de är tillbaka och det är ju skönt. Kul att Söderhamn hann säga att de inte gärna åker dit och så får de nu göra det i alla fall. För övrigt så tippade jag inte så bra i lagmatcherna idag.

Nåja, dagens matcher.

Halmstad-Warta 5-3
Wartas kines är riktigt bra och slog idag både Wang och Dawei, snyggt men inte tillräckligt för Warta denna gång. Relfsson slog Rönningborn och bloggfavoriten Snake har en tuff start på säsongen medan unge Relfsson överraskat positivt på mig. Henrik Olsson visar en gryende storform och slog ännu en gång Robert Nilsson (fjärde raka i elitserien). Halmstad fortsätter visa fin form och Warta visar ännu en gång att de behöver Stefan Nilsson i laget.

Mariedal-Gröstorp 5-0
Slakt! I alla fall om man ser till matchresultaten men det är inte hela sanningen. Tre av fem matcher avgjordes i skiljeset men där var boråsarna rejält starkare och vann två av dem enkelt. Hong förlorade en stenhård match mot Mrkvicka och denne är mycket starkare och bättre än vad jag trodde. Mariedal ställer över Ojakangas och spelar med en sjuttonåring och en fjortonåring som bägge två vinner sina matcher, så starkt gjort av mäktiga Mariedal med Söderlund, Ojakangas och Översjö på andrabordet. Ingen skräll att Rumgay tog två, förlåt jag menade la två. Nåja han är inte sämst på förstabordet nu när Ärtemark och Cioran är tillbaka.

Rekord-Falkenberg 4-4
Kristian Karlsson på förstabordet och en fin skalp för honom när han slog An Shu. Asmussen verkar ha börjat återfinna fjolårets form när han idag vann sina bägge matcher. Kim Nylander gick överraskande in och vann över Rydén och bidrog med detta startkt till Rekords poäng. Moldovan hade ingen bra dag och tog inte ett set. An Shu utan matchvinst denna dag och tillsammans med Rydén poängsumpare.

1 kommentar:

Anonym sa...

det står redan en hel del på ystadsallehanda.. kolla det max.. Peter G tyckte att spelarna i Gröstorp var så dåliga att han själv funderar på att spela :P haha