söndag 30 november 2008

Lång natt

Efter de fyra vinsterna för Norrtull och Östermalm så firades det friskt och glatt långt in på småtimmarna.

Nu är det dock en ny dag och jag ska skriva lite om superettan.

Igår så mötte Carlstad Ängby och där förlorade Ängby matchen när Singh på andrabordet förlorade två matcher. Det hjälpte föga att unge Aguirre vann sina två matcher heller. Imponerande av den unge duktige paraguyanen.

Sjöstedt plockade hem två matcher och när de andra i Carlstad tar varsinn så räcker det oftast då deras dubbelspel är så pass bra som det är.
Så blev även fallet denna gång och 6-3 blev slutresultet till bortalaget från Värmland.

*

Hägersten tog tidigare idag emot samma Carlstad som igår slog Ängby men med skillnaden att Tao Feng inte spelade och David Teknik Lundeteg ersatte (anledning fortfarande okänd för mig).

Jamie Lindqvist som inte imponerade på pingisen i går på minibord men ändå vann hela lagtävlingen var stekhet idag och tog sina båda på förstabordet med 3-1 mot Arvidsson och Sjöstedt. Harald Andersson vann även han sina två fast på andrabrdet och sedan bidrog Sandell och Cazacu med varsinn vinst.

Lundeteg och Sjöstedt varsinn men sedan var det roliga slut för Carlstad och Hägersten tog två viktiga poäng i den ganska hårda kampen om att inte hamna sjua och bli direktnedflyttade.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Synd för Ängby men bra för Hägersten!

Med facit i hand måste CBTK:s misstag mot Hägersten ha bestått i att ta ut Arvidsson och Bergman, eftersom dessa loosade båda sina.

Vad Ängbys misstag mot CBTK bestod i kanske någon annan vet.

AA

Anonym sa...

Varför är du inte konsekvent? Ängbys misstag var i så fall att ta ut Singh! Och det är förstås inget misstag eftersom han normalt sett är tillräckligt bra för att platsa.

Hörru besserwisser, tala om innan nästa gång istället. Med facit i hand kan vilken idiot som helst tala om vad som skulle ha gjorts!

Anonym sa...

"Med facit i hand kan vilken idiot som helst tala om vad som skulle ha gjorts!"

Det är nästan helt korrekt, "anonym".

Jag tror dock att en del av de som omfattas av LSS-kretsen och vissa pingisnördar inte ens med facit i hand skulle kunna pricka rätt.

Vari brister jag i konsekvensen, eller menar du Anger-Max?

AA

Anonym sa...

Du brister naturligtvis i konsekvensen när du vet vilka som inte skulle ha spelat i CBTK eftersom de förlorade två matcher men gör inte samma sak med Ängby "Vad Ängbys misstag mot CBTK bestod i kanske någon annan vet".

Sen är det förstås bara dumt att kommentera sånt i efterhand. På förhand är nämligen inte saker så självklara som de verkar efteråt.

Anonym sa...

Har jag missat något nu?
Har man samma taktik oavsett lag man möter?

Det är på "förhand" detta ÄR självklart. Se det som ANALYS.
Om förhands analysen var rätt, ja då var den "självklar"..ok?
AA:s analys (inte stjärtljus, för anonyma) bestod just i en match mot Hägersten.
Vad jag förstår har aldrig Ängby tappat mot Carlstad tidigare, så det var kanske en anledning, att ifråga sätta Ängbys taktik.?

Anonym sa...

Anonym

Jag visste inte vilka som var med i Ängbys trupp, än mindre vad de åt till frukost eller hur dåligt de sovit under natten fredag till lördag o.d.

Därför tyckte jag nog att min fråga var berättigad.

Jag förmodar för övrigt att du är en mycket konsekvent person, med något av ett tunnelseende. ;-)

AA

Anonym sa...

"anonym" skriver

"Sen är det förstås bara dumt att kommentera sånt i efterhand."

Japp, säg det till både dagspressen och kvällspressen samt övrig media, som systematiskt "analyserar" sportresultat både på förhand, underhand och i efterhand! ;-)

Vissa borde tänka efter åtminstone två gånger innan de tror att de bör öppna näbben! He he...

AA