onsdag 5 november 2008

Kvällens seriefinal

Seriefinal i Stockholm ikväll i årets spännande upplaga av elitserien. Eslöv gästar Spåret och är storfavoriter.
Jag och en hel del norrtullare ska dit idag och se när två av elitseriens obesegrade spelare kanske möts, Sternberg och Appelgren. Ung hårdslående mot gammal spelare med ett ton av bollkänsla. Vem vinner?

Ska bli kul att se Axelkvist mot Zöögling, det kan nog bli en jämn tillställning om Zögge spelar bättre än vad han gjorde borta mot Halmstad. Zögge är ju som bekant gammal eslövspelare och det är ju även John Wall så mycket prestige i luften!

En av seriens bästa kineser kommer ju även att spela och då avser jag inte He Haijin utan snarare Gou Kai som dock visat sig att inte vara oslagbar på något sätt alls då an förlorade i raka set mot Petersen nyligen.

På det hela taget en match man som stockholmare måste ta chansen att se på plats i Brännkyrkahallen klockan 18.30 ikväll!


Eslöv är storfavoriter som jag skrev i början men det kan bli en hel del sevärda matcher och det är nog Äpplets matcher som intresserar mig mest. Mot Stenberg så kommer det aldrig att slutas att kämpa och mot dansken kommer det att väsa hårt i hörnen stundtals men hur ska Kaspers försvarsspel stå emot Äpplets skruv i backhand? Den som är på plats får se annars får ni läsa om det här senare.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Vad är spårvägen ?

max sa...

Vad är Inge?

Anonym sa...

obama kommer å kollar.
han har tippat på att john wall lägger rubbet

Anonym sa...

kan du inte lägga upp nån film senare från matchen?

Anonym sa...

eslöv vinner 5-0

Anonym sa...

Bra gjort av Skåningarna att kunna vinna med tanke på att dom spelade med tofflor,bönderna hade nog mer rutin av att gräva med sina spadar.

Anonym sa...

Jävligt imponerande av Jompa att slå Stenberg! Sen kunde han lika gärna ha slagit Kasper i andra matchen som han lade med 14-12 i skilje....
Han bevisade idag att vinsten över Axelqvist i SM INTE var en slump!

Anonym sa...

Axel 3-0x2 Vakna Erik!

Anonym sa...

Axel 3-0x2 Vakna Erik!