onsdag 12 november 2008

Supercupen i Moskva

I Moskva"regionen" pågår just nu Supercupen som är en tävling för europeiska toppspelare närmare bestämt åtta stycken. Denna tävling går av stapeln för andra gången och lockar med den högsta prissumman i europeisk pingis.


Spelarna:

Grupp A:
Timo Boll, Tyskland
Werner Schlager, Österrike
Michael Maze, Danmark
Zoran Primorac, Kroatien


Grupp B:
Vladimir Samsonov, Vitryssland
Dima Ovtcharov, Tyskland
Jörgen Persson, Sverige
Igor Rubtsov, Ryssland

Tyvärr så har inte alla resultat från gårdagens spel rapporterats in och jagkan därmed inte säga med 100% säkerhet hur semifinalerna kommer att spelas.

Boll har däremot slagit såväl Maze som Schlager med 4-0. Dessa två förlorare har bägge två vunnit över Primorac och spelar därmed om andraplatsen i gruppen.

Jörgen vann över Ovtcharov med 4-2 och samma siffror över Rubtsov. Samsonov blev dock denna gång för svår och den långe mannen från Minsk vann med 4-1. Inför de matchen så var Samsonov tvungen att vina efter förlust mot Rubtsov med 3-4. Samsonov två segrar precis som Jörgen men jag tror att inbördes möte avgör till Jörgens nackdel, tyvärr.

Idag så är det dags för semifinalerna och de kommer att visas på Eurosport klockan 18.15 och fram till och med 20.00 och om jag förstår alltiing rätt så innefattar det även finalen. Tidsskillnaden rör till det lite för mig men 19.00 ska det enligt Eurosports programtablå vara Live.

Ser inte Rysslands Förbundspresident väldigt... rysk ut?

Inga kommentarer: