fredag 28 november 2008

Hektisk vecka som är långt ifrån slut

Har bloggat lite dåligt denna vecka och jag tänker inte blogga om att jag inte har bloggat, bara så att ni vet. Kommer däremot att skriva en hel del på söndag och då givetvis om superettan och en del andra serier.

Imorgon är det sammandragsdag för Östermalm och Norrtull och en massa andra lag. Efter matcherna så kommer vi att ha en liten lagfest för spelarna i laget och lite inbjudna spelare från andra klubbar och det kommer nog att bli skoj ska ni se.

Lagtävling (dubbel)
Golf- Långest drive
Golf- Närmast helg
Golf- Putting
Dart- Flest poäng
Minipingis- säger sig självt

Men innan dess så är det käk och dryck och efter det är det eventuellt (med största sannolikhet) besök på ett klassiskt pingisspelarutgångsställe.

Det kommer att bli:

7 kommentarer:

Anonym sa...

vilket är pingisutgångsstället? det traditionella? ;)

max sa...

där de flesta var ngn gång under soc...

Anonym sa...

var läser man om polen tävlingen och hur gåre för u21 gubbzen

Anonym sa...

och vilket är det?

Anonym sa...

Ölen står på kylning grabbar och ni är välkomna till lokalen för en grym helkväll! Roligt att både a-laget och b-laget körde över motståndet.
Rogelm är dagens överraskning i b-laget som gick rent...

//JÖ

Anonym sa...

Övriga Pingissverige kan möta upp Norrtull-lirarna på Ambassadör ikväll. Man ser att vi är där på den röda mattan utanför entrén....

Anonym sa...

hmmmm.... verkar som att Bele i div 2 ÖSN spelade utan licens på en av sina gubbar om man ser på resultatet online. Eller varför finns det inget namn på tredjegubben...?