måndag 24 november 2008

Så kommer det att bli..

Rekord är storfavoriter mot Gröstorp och bör vinna, speciellt nu som Hindersson inte kommer att vara med. Räddningen för österlenarna är om Ohlsson och Hong kan ta sina men jag ger inte inte Gröstorp så stora chanser i denna lagmatch.

Tips: 5-1 till Rekord

Warta spelar hemma och är då ett helt annat lag då Stefan Nilsson är med i laget. Denna gång är det alla poäng till Warta som jag tror kommer köra över Ärtemark. Wang Qing kan vinna över Månsson och Rönneberg över Relfsson men det är allt och det är inte några jättesäkra matcher för den sakens skull heller.

Tips 5-2 till Warta

Falkenberg mot Spårvägen var en grymt spännande och rolig match i förra veckan förhoppningsvis så får falkenbergspubliken uppleva något liknande ikväll. Matchen förra veckan hade kunnat sluta hursomhelst men det blev till sist oavgjort. Idag så är det givetvis en del nyckelmatcher som kommer att avgöra och jag tror att den som vinner mellan Rydén och Appelgren avgör matchen till sitt lags fördel. An Shu hade problem i onsdags precis som Asmussen och om Falkenberg ska vinna så måste någon av dom ta en match vilket de inte är favoriter till att göra.

Tips: 4-4

Halmstad mot Eslöv och ännu en av många jämna matcher denna säsong. Eslövs andrabord räddade dom senast när Gou Kai föll igenom och la två matcher vilket jag inte tror att han har gjort tidigare. Axelqvist vann över Dawei senast men idag får han det tufft och jag tror att Dawei inför hemmapubliken slår den utanför landslaget spelande Johan Axelqvist. Wang mot Gou Kai kan bli en spännande match där wang vunnit deras senaste möten.

Tips: 5-3 till Eslöv

Ingen av kineserna på plats i denna match mellan Mariedal och Söderhamn. Jon Persson tar sina två idag tror jag även fast han förlorade senast mot Mrkvicka. Andrabordet hos Mariedal tog inte en match senast och det håller inte om man vill ta poäng på Söderhamn. Hälsingarna är favoriter men oavgjort ligger lite i luften.

Tips: 5-2 till Söderhamn

7 kommentarer:

Anonym sa...

mikkel spelar o gröstorp leder med 3-1. Gavin slog överraskande Gao Wei med 3-1 i set..

Anonym sa...

henke ska få nya plattor, rönningborn får inga förrän han vinner en match.

Anonym sa...

http://www.ystadsallehanda.se/article/20081124/SPORT/498851238/1365/&/Mikkel-tillbaka-som-vinnare---Johannesson-fick-rott-kort

Trodde att P Gustafsson var den mest hetlevrade av Gröstorps coacher. Tydligen finns det fler av hans kaliber. Är Almström petad från bänken?

Anonym sa...

Hör inte till ämnet, men varför är Mattias K struken i Polska

max sa...

Mattias blev magsjuk efter Ängbys och är det fortfarande.

Anonym sa...

Tydligen har nästan halva pingiseliten blivit matförgiftade på Ängby internationella. Själv valde jag Thaibuffén och klarade mig.
Vad gäller M Karlsson hade jag tidigare hoom som en av mina favoriter. Det är han inte längre efter att han skickade racket i motståndarens riktning efter en förlust

Anonym sa...

Många som fick "skallgång" i Ängby?