torsdag 6 november 2008

Ok då

Lite om Elitserien kommer här också.

Rekord-Halmstad 1-5
Karlsson saknades pga av skada i vaden på gymnsatiken i skolan och ersattes av kombon Arvid Sunesson och som han gjorde det! så vitt jag vet så var det hans första match i elitserien och det firade han med att vinna över Henrik Olsson som verkar ha svårt för de yngre gardet i Sverige. Det var dock endast den matchen Rekord mäktade med och Halmstad vann enkelt med 5-1. Den som var närmast en seger var annars Nylander mot Rönningborn där han hade en 2-0 ledning som rann ut i sanden. Petersen som börjat så bra fick smaka kaka mot Lille Wang och fick endast ihop 10 poäng på tre set. Slakt.

Falkenberg-Eslöv 2-5
En match med många hat och prestigematcher. An Shu och Axelqvist hade förra året en uppgörelse jag inte riktigt fått klarhet i vad som verkligen hände. Oavsett så var det en laddad match och An Shu var den som hanterade detta bäst genom att tokkrossa Axelqvist. Gou Kai och An Shu är inte heller de bästa vänner men här var det Kai som spelade bäst och vann med 3-0. Ett prestigemöte (ej hat vad jag vet) var mellan de två danskarna Sternberg och Asmussen där Asmussen vann senast, denna gång visade dock Sternberg att han är den med bäst skalle och vann denna med 12-10 i skilje. Under tiden så hann Rydén med att slå Stenberg med 3-1 och Stenbergs form är ifrågasatt numera av mig. Peter Nilsson som jag trodde skulle vara riktigt vass i år tog inte ett set och då vinner inte Falkenberg över Eslöv, det går bara inte.

Gröstorp-Spårvägen 4-4
Rumgay spöade Zöögling.

Det är sant, jag ljuger inte.

Rumgay spöade Zöögling.

Äpplet vann sina två och har nu turkvoten 13-0 och jag lovar att inte skriva något löjligt om oturskvot om han skulle förlora nästa match. Denna dag så var Andreas Ohlsson rikigt nära att vinna mot honom men trots matchbollar så lyckades han inte och Äpplet hade även turen på sin sida denna kväll. Hur ska man slå honom? 5/13 matcher har vunnits i skilje så att han har vinnarskallen kvar är ett som är säkert.

Rumgay spöade Zöögling.

He Haijin gjord sin plikt mot Rumgay och vann den i raka set men var sedan utan större chans mot Hong som dessförinnan förlorat mot Zöögling. Wall som spelade så fin pingis igår fick sin första 0-2 i protokollet och det var inte så väntat från min sida. Och om ni missat det hittills så spöade Rumgay Zöögling. Oavgjort var nog till sist ett rättvist resultat.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Go Rumgay go!

Anonym sa...

Go home Rumgay, go home!

Anonym sa...

the horse is on fire

Anonym sa...

Baksmälla för Spårets urladdning igår?

Anonym sa...

asså rumgay ska inte underskattas max. han slog pistej och nu har han även fått vind i sina elitseriesegel .tror på gavin nu!!! run gavin run!

Anonym sa...

Härligt att Rumgay slog Zööling.

max sa...

John terry,
Rumgay är inte en spelare som kommer att vinna fler matcher än han förlorar på elitseriens förstabord.

Anonym sa...

Vilken match Rumgay gjorde igår!
Riktigt kul för honom, hoppas han fick lite mer självförtoende nu.
Han är en riktig kämpe precis som alla är från Skottland!
Lycka till framöver Rumgay!

Anonym sa...

Hong låg under med 0-1 och 3-6 och då missade spårvägen-kinesen ett jätte upplägg när han skulle diva sig, annars hade han vunnit matchen mot Hong.
Hong var totalt utspelad!

Anonym sa...

Hong har varit knäskadad i 4 månader,under den tiden rörde han inte en pingisboll!Den 15 september tränade han sitt första pass med boll!Bäva de som skall möta honom efter nyår!!

max sa...

Otränad ja, men vad jag har hört så har han inte varit skadad det är bara en ursäkt.

Anonym sa...

han har blivit opererad i knäet!ursäkt för vadå?