onsdag 25 februari 2009

Dagens citat

"Jag måste säga att jag blev väldigt överraskad över att jag inte fick spela. Falkenberg har ett bra andrabord, men jag tror att jag hade haft betydligt större chans än Martin och Andreas att vinna matcher. Jag tycker personligen att jag är en bättre spelare än dem"

Mikkel Hindersson är inte helt nöjd med att bli petad

"Det måste hända mycket om jag inte ska lämna klubben. Jag vill spela i ett lag med mer ambitioner"

Det kanske är sådana här kommentarer från Hindersson som får honom att sitta på bänken?

Vad tycker ni Gröstorpsfans?

21 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka ambitioner har hindersson efter att ha sett honom mot Warta...

Anonym sa...

Hinderssons håglösa agerande när han spelar ser illa ut och han borde åtminstone vara såpass proffsig att han ger allt vid bordet och försöker förbättra sin kvot. Utländska inslag som missköter sig är en styggelse speciellt i tider då vi funderar på 3-manna i eltserien och troligen ÄNNU FÄRRE svenskar..

Anonym sa...

Vill han spela? han verkade totalt ofocuserad onispererad i Danska öppna!! Har det set likadant ut i serien så finns nog inte intresse att matcha honom./LM

Anonym sa...

Vi Fan, vill ha underhållning, sen om det blir förlust är en annan femma, men underhållning, attityd, tyvärr levererar inte Hindersson detta, det blir lite avslaget lite tamt. Jag hoppas alla andra lagen känner när de kommer till S-hamn att nu är det något extra.

Anonym sa...

En stor spelare tar en petning och satsar vidare, stoppar inte ner huvudet som en struts/peo

Anonym sa...

Vad har han för ambitioner, Mikkel. Någon som vet? Hur ligger han till i Danmark? Hur bra är han?Är han intressant för annan elitserieklubb? /undrande

Anonym sa...

mikkel har rätt i att han är bättre än Martin och förmodeligen med bättre än Andreas.. men som Mikkel spelat på sistone, helt oinspirerat och segt förstår jag att man valde Martin.. Martin har dessutom slagit Rydén de två senaste gångerna.. Nu är det så att jag vill ha kvar Mikkel i Gröstorp för att han är en bra och sevärd spelare och han är klar trea i laget, eller nu med Gavin är han nog tvåa efter Hong.. //Giflover

nike sa...

b

Anonym sa...

Haha men det han sager stammer ju. Han ar battre.........,,,

Anonym sa...

Absolut, man tittar inte ner på sina lagkamrater, dem puschar man. Tyvärr Hinder, där gjorde du bort dig.

Anonym sa...

Klart att med den attityden lär han ju inte få spela, och framförallt lär han inte få spela resten heller, vilken inställning!/JP

Anonym sa...

Kolla de senaste matcherna, vilken inlevese ...

Anonym sa...

Otroligt klantigt av Hindersson att säga så till Media, sådana saker håller man ALLTID inom laget, naturligtvis ska han ta upp det med Gustafsson om han tycker det är fel, men att säga det till pressen är direkt korkat.
Hindersson är visserligen ganska ung så ett snedsteg eller två kan man väl tåla men Gustafsson få allt ta han i örat och förklara hur en bra lagspelare uppför sig.

Anonym sa...

Har svårt att se att hindersson kan spela i någon annan klubb i sverige, nu när det blir aktuellt med tremannalag, för forstatt spel i elitserien skall han nog vakta sin tunga lite/Jörn P

Anonym sa...

"lag med mer ambitioner", då lär han ju sitta på bänken lite oftare...

Anonym sa...

Summa summarium, han fick inte nytt kontrakt med gröstorp?

Anonym sa...

Gröstorp vinner nu med 3man på varje lag!

Anonym sa...

Faen va dumma ni alle är.. Tror ni verkligen at Mikkel har sagt precis det som står i tidningen? Tror ni inte han som skrivet den har tat en masse ut av alt Mikkel sagt?

I övrigt är Mikkel bättre än båda dom andra på andrabordet. Att han har varit oinspirerat i några matcher är sant, men det är vel svårt i et lag som Grøstorps at vara det varje gång?

Anonym sa...

Spelar Mikkel gratis?
Om ja...kanske man kan vara loj ibland...
Annars e det hans skyldighet att vara motiverad och inspirerad.
Herregud.
Kravet att vara motiverad??...borde inte ens diskuteras.
Kicka ut killen.

Anonym sa...

Hej på Er. Tänkte jag skulle försvara Mikkel lite, på alla dessa påhopp.
Det är inte så lätt för Mikkel, han är ung, ovan vid media. Hans åsikter är ju ganska sunda.
Är det inte så vi tänker? Det är väl rätt inställning? Självklart vill man spela alla matcher. Sen kan man ju bli "lurad" att säga vissa saker som man inte menade riktigt, som sedemera blir skrivet.

Förvånad att han inte fick spela, alla blir nog det, man laddar, man vill visa upp sig, speciellt sista omg. för hemmapubliken, så det är bara en sund inställning enligt mitt sätt att se det.
"Tycker själv jag är en bättre spelare", om man får en fråga om kvoter osv så är väl svaret givet att, jag har gått bättre än både Andreas o Martin denna säsong, så jag anser att jag varit bättre i år.

"Ambitioner" har man som målsättning att nå högre höjder än bottenträsket på elitserien är det en spontan reaktion i sammanhanget, då du blivit åsidosatt och just bevittnat än
2-5 förlust?
Självklart måste ambitionerna och målet för varje klubb vara att slippa fightas i de nedre regionerna? Det gäller givetvis varje spelare också!

För oss ledare o spelare är det ingen stor grej, men många anonyma verkar ha full koll!

Orsakerna till varför Mikkel inte fick spela denna match, är det dock bara vi som vet, allt annat som skrivits här är rena spekulationerna.
Med vänlig hälsning
Peter Gustafsson
Gröstorp/Österlen

Anonym sa...

så gör bara en äkta coatch, Peter Gustafsson in my <3