söndag 8 februari 2009

Snart Semi

Jörgen hade tyvärr ingen chans mot Kreanga utan han förlorade med 4-1. Jag hade faktiskt trott att Jörgen skulle kunna vinna den och sedan få spela brallorna av Samsonov i semifinalen men som sagt greken var för bra.

Samsonov vann en tuff match mot Adrian Crisan och det var inte speciellt oväntat för någon. Samsonov är alltid bra och faller sällan ur ramen, stabil och säker och oerhört svårslagen.

På den andra halvan så vann europas bästa spelare Timo Boll över österrikes Chen Weixing med 4-1. Två set av vinstseten var utklassning men de andra var hårda. Det ska mycket till för att Chen ska kunna vinna denna match och det där lilla extra hade han inte denna gång.

Michael Maze slog ut hemmaspelaren Dima Ovtcharov med 4-2. Vid ställningen 3-2 och 7-2 borde han ha avgjort men föll in i en villfarelse om att matchen redan var vunnen. Tappad fokus och nära att det blev förlust i detta set, Maze lyckades dock samla sig och vinna matchen.



*

Maze mot Boll och jag letar efter en sida som har spel på detta då jag är helt säker på att Boll vinner denna. Det kan vara jämnt i de två kanske tre första seten men sen blir det åka av. Maze har inte skalle att besegra Boll och Boll har för bra skalle för att förlora mot Maze.

Samsonov mot Kreanga kan bli hur kul som helst om Kreanga släpper loss sin backhandkanon från halvdistans.

Ni kan se matcherna på http://www.ettutv.com/

5 kommentarer:

max sa...

Maze blir slaktad.

Jompa sa...

Kreanga blir slaktad

max sa...

Nu slaktar Sammy den lille Kreanga.

Jompa sa...

Det är lite synd att studsen och träffen inte hörs så mycket... Önskar man kunde stänga av de fantastiskt dåliga kommentatorerna!

max sa...

Tycker faktiskt att kommentatorerna har rätt bra koll.

Men jag hade hellre hört träffen bättre jag med.