fredag 13 februari 2009

Superettan lördag

Kävlinge-Hägersten
Lindqvist saknas i Hägerstens laguppställning men då han förlorade två matcher mot Kävlinge senast kanske det inte är helt avgörande. Mattias Andersson och Mikael Mattiasson mot Alexandru Cazacu och Harald Andersson på förstabordet blir intressant. Tror att Harald kan pressa och säkert vinna en match eller två. Cazacu har på sistione visat fin form och hans hårdkörning med Pidde kanske kostar Kävlinge i slutändan, vi får se.

Oddsheden och Ramstrand mot Tran och Sandell känns lika hårt. Sandell har slagit Ramstrand tidigare men han har förlorat mot Oddsheden.

På det hela taget en match som kan sluta hursomhelst. Vågar inte tippa men det innebär ju att jag tippar oavgjort 5-5.

Lyckeby-Norrtull
Mandel Karlsson spelar ochi nte Fredrik Lundquist, där har ni varför Lyckeby vinner denna match.

Med Lundquist i laget så hade de haft Brodd där nere men nu spelar troligen Roslund och det är en försvagning i spelstyrka. Klar fördel Lyckeby men om Lundholm spelar som en tok så kanske det kan gå för Norrtull att pressa Lyckeby.

Lyckeby vinner med 6-2

Askim-Ängby
Aguirre saknas och som det har utvecklat sig så är det en kraftig försvagning då Restrepo inte alls varit lika bra som han. Om Askim kommer med bästa lag så kommer de att vinna ganska lätt. Singh är den med bäst chanser och han borde ha goda möjligheter att ta sina två. Restrepo har slagit Kvist två gånger och det är på andrabordet Ängby har sina chanser, speciellt om Greczula inte spelar.

Askim vinner med 6-3

Växjö-Carlstad
Seriens bästa lag mot en av de lagen strax efter. Håller Liu samma form som på tävling nyligen så står Carlstad utan chans. carlstad behöver en på förstabordet för att kunna rensa på andrabordet. Bachstätter har haft en fin säsong hittills i superettan men han har det inte lätt mot Tao eller Bergman (Lundeteg vilar förmodligen). Om Nilsson spelar så kommer Växjö at vinna men annars är det ett oavgjort resultat som hänger i luften.

För många om är dock med vilket gör att jag tippar att Växjö vinner med 6-3.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Håller emd dig Max.
Lyckeby vinner över Norrtull nu när Roslund är med. Kunde säkert blivit jämnt om Lundqvist spelat.

Anonym sa...

Vilken bottenmöte idag klockan 3 i Vedeby sporthall säger jag bara! Kommer vara riktigt bra tryck i hallen!

Anonym sa...

Hägersten vann, bra gjort

Anonym sa...

Lyckeby tog en säker seger :)

Anonym sa...

Inga problem för Lyckeby. Nu är det upp till kamp Nortull om ni skall behålla platsen i serien. Den plats som ni tog med alla tillåtna medel ifjol. Ni får nog ta in Lundqvist om ni skall klara det.

Anonym sa...

Du hade rätt Max.
Det slutade med blodvite,det va Sam
som skadade sin hand ingen blev misshandlad.Mycket dåligt spel fram till 0-4,men liket sprattlade på och va mycket nära att ta en pinne andra dubblen 10-6 vände till
10-12 bra kämpat av de unga killarna, 5 matcher förlorades med minsta marginal i 5 set.
Det är en ny match i morgon,och jag lovar att vi inte skall ligga under med 0-4.
Bengt I

Anonym sa...

"Derby" nästa säsong mellan Norrtulls SK vs Norrtulls BTK?

Ryktet säger att Norrtulls SKs tredjelag, som nog kommer gå upp i trean och då bilda farmarförening, kommer att heta Söderhamns SK...

Anonym sa...

Huang åt upp ängby!

Anonym sa...

Ängby är illa ute efter Lyckebys dödsryckning!

Anonym sa...

frågan är om ens söderhamn får ihop ett andra-lag. Med tanke på vilka som spelar i det nu så kan jag inte se någon annan än roslund som vill spela division 1.

Anonym sa...

vilket lag blir svårast för Gröstorp att kvala mot? hur säker kan man vara på att GIF vinner?