torsdag 19 februari 2009

Safir idag

Hampus Söderlund gick till åttondelsfinal idag precis som Harald Andersson, de var bbägge två hyfsat med men klarade det inte riktigt hela vägen mot tuffa motståndare i form av Ueda och Assar.



by courtesy of the ITTF

Kalven Karlsson vann sin åttondel enkelt men förlorade sedan något överraskande mot Merzlikin från Ryssland med 4-1. Setbollar i två av förlustseten hade kunnat vända på matchen och framför allt i det fjärde där det slutade 20-18 till ryssen.

Mandel Karlsson vann även han sin åttondel innan han spelade mot Le Breton i kvartsfinal tyvärr har jag inte sett något resultat från den matchen så hjälp mig gärna med det.

Karlssons har i dubbel avancerat till final och möter där de eviga antagonisterna från Frankrike Le Breton/Le Guen eller Le Burka/Le Gurka som de också kallas.

Malin Pettersson förlorade i kvartsfinal mot deffen Tanioka från Japan i en match där hon inte spelade så bra som jag trodde att hon skulle göra. Det märks att tjejerna inte har så mycket deffträning bakom sig. Malin får ta och låta brorsan sparra henne lite, det kan vara bra för självförtroendet om inte annat.

Pettersson/Quach gick till semifinal i dubbel och med tanke på deras kvartsfinalseedning så var det bra gjort, de var dock relativt chanslösa i semifinal mot det japanska paret Morizono/Tanioka.

Mer om Safir löpande..

6 kommentarer:

Anonym sa...

Angående Malins sparring med sin bror så ger han förmodligen inte något direkt motstånd då han är en känd strykpojke på träningarna.

Anonym sa...

Vem är Malins brorsa?

max sa...

Bahco,
som jag sa kan det vara bra för självförtroendet att möte honom.

max sa...

Malins brorsa heter Hasse och spelar i Kalmar. Han är deff.

Anonym sa...

Hon spelade nog inte på topp då hon slog samma deff senast på vm..

Anonym sa...

Hehe. Skönt att se att syrran förlorar mot deff. Har alltid sagt att skulle jag förlora mot henne så blir det ett hopp från ölandsbron, men nu behöver jag inte direkt vara orolig.

skämt åsido så tyckte jag att deffen var riktigt bra. Bra off när hon behövde offa och bra skruv både från bachand och forhand. Hon kunde tillochmed kontra med sin backhand.