tisdag 27 november 2007

Dagens citat

För den som tyckte att Wahlgren sågade folk nyligen så har jag här hittat en artikel som sågar ännu bättre och det med hjälp av lagledaren för Gröstorp, Peter Gustafsson.

Följande står att läsa i dagens Ystads Allehanda om Gröstorps storförlust mot Halmstad

"Andreas Olsson var helt under isen i sin match mot Henrik Olsson och föll i tre raka set. Andreas var märkbart besviken på sig själv efteråt. Med all rätt".

Artikelförfattaren Fredrik Sörensson.

"Jag tyckte att Rönningborn såg seg och stabbig ut under inbollningen och trodde att Mikkel skulle ta den matchen men sedan var han själv om möjligt ännu segare"

Lagledare för Gröstorp Peter Gustafsson, kul med tanke på att Niklas spelade i Gröstorp förra säsongen. Intressant att han totalt sågar sin egen spelare för media.

19 kommentarer:

Anonym sa...

Det är inte första ggn Peter Gustafsson kommer med intressanta kommentarer i tidningen efter matcher.

Anonym sa...

förstår inte hur gröstorp kan vara favorit mot halmstad, då på pappret halmstad ska ha 4-0 på andra bordet. som matchen såg ut i går så hade det också blivit 4-0 på andra bordet om d skulle behövas. kanske lite mkt press på gröstorp spelarna om tränaren anser dom vara favoriter

Anonym sa...

"Peter Gustafsson - ny Engelsk förbundskapten i fotboll"

Avd: God självuppfattning

max sa...

4-0 på andrabordet? nja.. det håller jag inte med om.

Anonym sa...

I mina ögon är det en jämn match på pappret..
Tycker inte Peter Gustafsson gör ngt fel som tror på sitt lag, däremot kan kommentaren om Mikkel o Rönningborn diskuteras, men det är ju svårt o veta om journalisten kanske tolkat lite som han vill.

Anonym sa...

Ett mycket viktigt och välformulerat stycke fr Rickard Johansson,Partilles mycket duktige skribent ang. Wartas vinst :

Efter Wartas imponerande seger över Falkenberg igår belönades de med en ovanligt stor artikel i GP. Givetvis ingenting i jämförelse med det helsideuppslag som ägnas åt Frölunda efter varje match i den 55 omgångsrika elitserien, men ändå, mer än bara den där lilla 7-radersnotisen i vänsterspalten eller inknökad på resultatsidan.

Dom hade t.o.m. bemödat sig att göra en liten intervju med Magnus Månsson. Ytterst positivt för pingisen kan man tycka...

Men till skillnad från Bert Karlsson anser jag inte att alla publicitet är bra publicitet. I intervjun förklarade Månsson att han inte kunde tacka konditionen för sin 3-2 seger över framtidsnamnet Lukas Rydén.

- Nej, det känns att jag skulle må bra av att ge mig ut och springa lite.

Tack Magnus Månsson! Tack säger alla vi i Göteborg och i Sverige som kämpar för att ge pingisen ett litet bättre och mer seriöst anseende. Förtvivlat anstränger vi oss för att pingisen ska synas mer i media och när väl chansen ges förklarar en elitseriespelare som precis slagit en av de ungdomar som knackar på dörren till landslaget att han kanske borde gå ut och löpträna lite. Vilket uppsving pingisen kommer få!

Visserligen kommer det ju knappast som någon överraskning för alla oss som sett Herr Månsson att jogging inte är hans favoritsyssla, men majoriteten av GPs läsare är ju lyckligt omedvetande om hans kroppsfigur och hade ju så kunnat förbli.

För övrigt kan inte ens den mest patriotiske göteborgare tycka det är positivt att en överviktig Månsson slår ett av Sveriges framtidsnamn

Anonym sa...

Jag säger bara Karakasevic!!!!!

Anonym sa...

pinsamt att rudén ses som framtidsnamn i pingissverige.
killen har ju inget giftigt i liret. hör hemma på andrabordet
apropå månssons uttalande så behöver man inte klura speciellt mycket på hur journalisten vinklade frågan för att kunna formulera det nämnda citatet.

Anonym sa...

Klart att Gröstorp var favorit inför matchen med det första bordet!Varför skall man hålla spelarna bakom ryggen om man har god kontakt med dem? De visste nog om sina brister så det kom nog inte som en överaskning. Är han den enda tränaren som är rakryggad?

Anonym sa...

Tror dom flesta Elitserietränarna har rätt god kontakt med spelarna o kan säg vad dom tycker till dom, men att gå ut med det i pressen är ju bara rent ut sagt korkat.
Gröstorp har haft enligt mitt tycke ett ganska bra lag denna o förra säsongen, att dom misslyckades att nå slutspel förra året är dåligt med den truppen.
Så lagledningen där borde ju få stå till svars ngn gång!!!
Men vi får väl se efter säsongen antingen går dom jättebra eller får vi en massa sköna uttalanden av Herr Gustafsson

Anonym sa...

Va det inte så att Herr Gustavsson hoppade in i Gröstorp igen efter den dåliga inledningen förra året? Började de inte vinna lite matcher då? Han kanske har hyfsad pejl iallafall?

Anonym sa...

Läste just artikeln om Gröstorp, vad var det för fel på den. Det som stod om Andreas O var väl tidningen som skrivit och inget citat. Skall man inte säga vad man tycker, detta är väl inte SAMHALLS elitserie!!!!!!!! Vakna upp, där skrivs det åtminstone pingis, vad händer hos Er, gnällspikar, antagligen ingenting.

max sa...

gott med lite diskussion.

ystad allehanda är en av de tidningar som skriver mest o mpingis och de är hyfsat initierade vilket är kul.

Jag tycker att de skriver mycket intressant artiklar och det är därför jag slängde upp citaten för at få lite snack.

Anonym sa...

Herr Gustafsson, är cool.

Anonym sa...

Okej sågningar asså:P

max sa...

mandel du får inte vara uppe så här sent innan match gå och lägg dig. :)

Anonym sa...

Är inte Karakasevic lite lik hägglund, förutom att han är vänsterhänt. Tyckte att han rörde sej lite likt. Titta på videon. Ett varv runt i hagen? MAX?

max sa...

lite lik, ok det kan jag ge dig men inte mer än så.

Anonym sa...

Tack Max. Lite lik, men kolla om du ser Hägglund lira. Samma vaggande , klia sej i håret. Kolla kroppsspråket - du kommer att garva.Dom e inte lika i ansiktet, inga lookalike.Jag säger bara, kroppspråket!