söndag 25 november 2007

Kvarten,semi och finalen U20 herrar

Kvart 1
Pan mot Nordberg. Pan som var urusel i sin första elitseriematch och som sedan åkte ut med stora siffror mot Åkesson ställdes här emot Nordberg som verkar vara i sitt livs form, obesegrad i elitserien och flera bra matcher. Pan börjar dock visa sin klass och vinner över Hampus med 3-0.

Kvart 2
Cazacu mot Ramen. I en mycket svängig match så lyckades Ramen slugga ut Kassakon med sina tunga björnramar till forehands och vann till sist med 14-12 i skilje.

Kvart 3
Pereira mot Edman och siffermässigt så var det inget snack. Periera som ossar mer än de flesta vann med 3-1 och stora siffror i de set han vann.

Kvart 4
Singh mot Bachstätter och ännu en jämn match mellan två superettankillar, Martin som var missnöjd med sitt eget spel under fredagen vann här med 11-6 i skilje och det kan han inte vara missnöjd med.

Semi 1
Pan som vunnit alla matcher utom den mot Törna enkelt möter Ramen som haft en hel del tuffa matcher på vägen. Pan visade direkt vad han ville och vann första med 11-6, efter det blev det jämnare men Pan vann med 3-0. Ännu en match utan setförlust.

Semi 2
Ännu en match mellan två superettanspelare som dessutom ska mötas snart igen när Hägersten möter Äsk. Pereira mot Singh. Efter de två första seten och varsinn setvinst så fanns det bara en spelare i hagen och det var Martin Singh, 11-4 och 11-3 talar sitt tydliga språk, utklassining.

Finalen
Förstauppställningen i Elitserien mot förstauppställningen i superettan borde bara sluta på ett set (hehe) men man har ju sett värre saker förr än att det skulle sluta med en Singh vinst över Pan. Nu blev det dock inte så då Pan ännu en gång strövade/smög/sprang fram till en 3-0 vinst och därmed en turneringsseger.

Grattis Pan Jinhua, du kanske inte kan så mycket svenska att du kan läsa denna men jag är säker på att ngn av Växjögrabbarna framför bloggens grattis. Törna var nära att slå ut honom men sedan var det raka matcher utan setförlust.

  1. Pan
  2. Singh
  3. Ramen
  4. Pereira
  5. Nordberg
  6. Bachstätter
  7. Kassakon
  8. Edman

Inga kommentarer: