söndag 18 november 2007

Fabian Åkerström

För det första så vill jag bara säga att jag tycker att Fabbe är stencool och jag vill inte att detta ska ses som om något skitsnack om honomn han har bara lite dålig koll ibland.

Jens Karlsson ska skjutsa Fabbe till en match eller liknande i en grannby till Karlskrona. När de går ut från Fabians hem så ropar Fabbes farsa åt Fabbe att han inte ska glömma hjälmen då Jens kör så dåligt. Detta är förstås ett skämt.

Fabian som vid tidpunkten är 15år sätter på sig cykelhjälmen och går och sätter sig i baksätet på bilen trots att det bara är han och Jens som är i bilen.

Han har på sig hjälmen hela vägen och efter matchen när det är dags att åka tillbaka så sätter han på sig hjälmen igen och sätter sig i baksätet ännu en gång. Har pappa sagt en sak så är dte bäst att göra som han säger resonerar Fabian.

När Jens släpper av honom 100m hemifrån så går han hem, fortfarande med hjälmen på huvudet.

Fabian är inte bara grym med nabbarna han har en väldigt avancerad humor.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Haha det där är verkligen fabbe upp i dagen ;)

Anonym sa...

ja vill se mkt mer klipp av fabian !

Anonym sa...

Våran allas Harry Potter! :-)

Anonym sa...

Vilken hjälte! Hur jävla cool som helst.

max sa...

har ordnat ett klipp med fabian nu.. bland annat så gör han en otrlogt snygg boll som han avslutar med en backhanduppstuds.

Anonym sa...

Förr eller senare ska han få igen det, måste dock erkänna att det var sjukt roligt gjort även om det kändes sådär att köra runt med en dåre i cykelhjälm i baksätet.