tisdag 20 november 2007

Resultat Elitserien

Mitt tips inom parantes

Rekord-Söderhamn 1-5 (1-5)
Mitt reviderade tips föll väl in efter att bland annat JP visat sig svårslagen i skilje ännu en gång. 19-17 i skilje mot Petersen. Japanen har börjar limma och tog då sina lätt. Nordberg fortfarande obesegrad. Ett stort grattis till KK för sin vinst. Kul och grattis.

Eslöv-Lyckeby 5-0 (5-1)
Utan den skadade Varga så var Lyckeby snudd på slagna på förhand. Gummi gjorde premiär i årets serie på bekostnad av Mattias Andersson. Pan Jiahua åkte på dyngpisk mot Zhao Peng.

Falken-Gröstorp 3-5 (3-5)
Jag sa på förhand att matchen mellan fyrorna skulle avgöra och så blev det, Andreas Ohlsson vann över Åhman precis som mitt tips sa. Mer oväntat var att Rydén slog Zhi. Gao Wei tog sina två vilket även Mattias Stenberg gjorde.

Halmstad-Warta 5-0 (5-2)
Pinsamt av Warta att inte ens ta ett set. Hoppas bilfärden hem var tung och jobbig för dem. Stefan Nilsson verkar ha blivit skadad då han efter endast 6bollar på två set sedan lämnande in racketen och skorna.

Ärtemark-Spåret 5-1 (4-4)
Tippade lite med hjärtat men då måste spåret sno sina skiljen vilken man inte gjorde. Kassakon vann igen men var var dansken?


Tipsen stämde väldigt bra idag även om jag hade hoppats mer på Spåret. 2/5 resultat helt rätt och 4/5 tecken rätt.

För kvoterna klicka här eller se till höger.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Stefan Nilsson var tydligen dagen efter en magsjuka..

Anonym sa...

Blev rejält utsopan de två set han spelade mot den unge kinesen...

Anonym sa...

Det var inte bara Stefan Nilsson som var sjuk. Warta hade tre man sjuka i matchen mot Halmstad. Tråkigt men sant. Välkommen att kolla in matchen mot Falkenberg nu på måndag, om du är kvar i Göteborg, så får du förhoppningsvis uppleva både spänning och den härliga stämningen i det anrika Ex-Huset som dagen till ära kommer att vara försedd med nya läktare!