söndag 25 november 2007

Misstag

Uttagna spelare till Finlandia Open.

Så vitt jag vet så spelar inte Henrik Lundholm i Norrtulls SK utan i Norrtulls BTK, förvisso ett enkelt misstag men ack så klantigt.

Värre är väl att de skriver att Tomas Ramstrand spelar för Söderhamn vilket han inte gör sedan i januari, han spelar i Ängbys förstauppställning.

Eller är det så att förbundet siar om kommande övergångar? Nja, kanske ett misstag men när 10% av alla spelare på riksrankingen står registrerade för en anna klubb en vad de egentligen representerar och att man ser dessa misstag så blir i alla fall jag konfunderad.

Om man inte har koll på detaljerna hur ska man då få ett ordentligt grepp om helheten?

9 kommentarer:

Anonym sa...

hört rykten om jamie tillbaka till nortull o martin till östermalm e det sant? har också hört att jurgårn vill betala mer pengar till dom!! stämmer detta max?

Anonym sa...

aidin ostad va grym han e'!!!!!!!

Anonym sa...

Vad hände i Aidins match mot Caousaco i semin i H-elit egentligen (vårdkasen)? Såg att överdomaren blandades in o de va en del tjafs men uppfattade inte va de handlade om

Anonym sa...

man kan sammanfatta det hela aidin e garanterat den mest osportsliga spelare ja sett alla kategorier!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

max sa...

Jag skappar ett nytt inlägg om detta ämne.

max sa...

skapar heter det.

max sa...

Angående Jamie och Martin så är det bara rykten.. eller?

Anonym sa...

Höll inte Aidin på och strulade i matchen mot Göran Aldvik oxå?

max sa...

kommenterar i den tråden.