fredag 23 november 2007

Ängbys Internationella till kvarten

Jaha.. hemma efter en eftermiddag i Välingbyhallen.

50 Kakor till vinnaren och det hade samlat ett starkt startfält och att arrangören gjorde om seedningen var bra då den var galen i början.

Gruppspelet bjöd på en del skrällar men det var i slutspelet det började på allvar.

Figge såg tung ut till en början men det blev bättre och bättre. Fram till åttondelen gick det som en dans men väl där så mötte han en taggad Kassako som borde ha vunnit. Kassakon hade halt och efter missade matchbollar till 3-0 så blev det jämnt och Figge kunde till sist avgöra till 16-14 i skilje.

Källberg slet sig fram till åttondelen efter femsetare mot Dahlgren och Arvidsson. Väl där väntade hans överman Hampus Nordberg som haft en tuff match han med mot Anton Åkesson. Åkesson skickade ut Pan Jinhua med 17 bollar på tre set. Källberg lämnade med 0-2 och 1-4 WO.

Ojaojaojakangas fick slita för sin framgång och slog ut Brodd i en tuff femsetare och sedan hann han med att slå ut Wang Qing med 3-1 och Hajen med 3-2.


Espen med världens plattaste forehand slog ut Otto i tre snabba och sen vann han med 11-9 mot Robert Eriksson, sedan väntade Törnqvist som i sin tur slagit ut Rydén i första.


Skrällarna fortsatte när Johan Sondell först slog ut Pereira efter matchbolar emot sig och sedan relativt enkelt slog ut Månsson. Bra inställning!

Wang Bing höll sin seedning och vann mot Kadiri där han fick möta Zhi som slagit Elis "MP3" Rondon på vägen fram. Men Bing fick tji mot Zhi med 3-1,

Liao från Mariedal var oseedad och vann mot Mandel med 12-10 i skilje innan han slog ut Zögge i tre raska. Väl i åttondelen väntade Åhman som slagit ut Holm i en jämn match. Men Liao var starkast och vann i sklije väldigt enkelt.

Toppseedade Guo Kai slaktade sig fram till åttondelen utan setförlust. Ramstrand var den sista han mötte innan han var i kvartsfinal. Tomas som slagit utsandell och Bergman på vägen.


6 kommentarer:

Anonym sa...

va inte äpplet med?

max sa...

nope

Anonym sa...

Var är Svedén???????!!!!!

Anonym sa...

Fan vad Zögge blivit kass sen han kom till spåret!!!

max sa...

svedén rök mot Figge i första slutspelsomgången..

Anonym sa...

adrava rdet vä l???