söndag 25 november 2007

Ängbys U20

En spännande klass med en hel del intressanta resultat och skrällar.

Pan från Lyckeby som åkte ut mot Åkesson i Herrsingel dundrade fram till en sin åttondel efter en 12-10 vinst i skilje mot Törna från Växjö som har den goda smaken att hålla på Hammarby, du är nu en favorit på redaktionen Törna. Där ställdes han mot Sunesson som slagtit ut seedade Gurra på vägen fram. Pan vann dock i tre snabba set.

Hampus Nordberg blev pressad till skilje mot Mats Vindruta och sedan tappade han set mot sydamerikas bäste 15åriing Auguierro som kommer att spela för ÄSK resten av säsongen. I åttondelen ställdes han mot skrällspelaren Johan Rosenberg som först slog ut Kvist från Askim och sedan Hellerud från Norge som i sin tur slagit ut Oja. Hampus gjorde dock processen kort med Rosenberg och det var tre snabba set. Starkt jobbat av Johan får man lov att säga.

Eric Berner jobbade även han fram till åttondelen och fick där möta Kassakon som forsatte att visa fin form och släppte för första gången i denna klass set i sin väg mot kvartsfinal.

Arvid hade en tuff match på vägen fram och det var mot Martin Svensson men väl i åttondelen mot Ramstrand så vägde han för lätt. Ramstrand som på vägen fram haft en riktig prestigematch mot föredetta lagkamraten Viktor Brodd men Ramen avgick med segern 11-9 i skilje.

Pereira sluggade sig enkelt fram åttondelen med bland annat en seger över Svanberg som i sin tur slagit ut Platta Espen och Simon Linderoth. I åttondelen mötte han Harrysson från Uddevalla som skrällt mot Sondell och vunnit över fyra stenhårda set där alla seten avgjordes med två bollar.

Pontus Edman från Häggenås skulle ha mött Översjö men ryggen (?) satte stopp för Översjö och det blev en wo vinst och efter det endast en Pernhult i vägen innan det var dags för åttondelsfinal. Där skulle han mött Kristian Karlsson men han hade åkt ut mot Tobbe Bergman med 3-1. Tobbe hade innan det slagit ut en norrbagge som han faktiskt ska ersätta i norska elitserien så det var ju passande att han vann. Vidare så slog han Hjelmer från Växjö som i sin tur slagit ut Sundström från askim, Ted är verkligen inte lika het som förra året. Tyvärr för Tobbe så vann Pontus i tre raska.

Martin Singh slog ut den föredetta norrtullaren Soine som faktiskt vunnit mot Lundström från Stratos. Han krossade sedan Roslund innan han fick vinna en tight match mot Juan Sova.

Mandel mötte på Bachstätter blev där krossad i tre mycket snabba set. Väl i åttondelen så ställde Bachstätter mot Brännström från Linné vilket var en liten skräll. Linus hade i andra omgången slagit Wang Bing som var toppseedad och sedan Haren. Bachstätter var dock för stark och vann enkelt i tre raka.

Inga kommentarer: