onsdag 19 mars 2008

Gröstorp inför

Här kommer lite tankar från Peter Gustafsson i Gröstorp inför matchen mot Halmstad.

Vi laddar som vanligt, samma rutiner som alltid. Åker från Simrishamn 12,00 (säger jag) det betyder att vi kommer iväg ca 12.20, Hong kommer ringa och undra var vi är och jag svarar att vi kommer om ca 10 min, mao allt precis som vanligt.

Träningarna har gått bra, trots lite avbräck med TV och radio och tidningar. Alla 5 spelarna ser bra ut, och Mikkel är fysiskt återställd.

I detta läge, gäller det för oss ledare att minimera alla negativa yttre omständiheter, och låta spelarna helt kunna fokusera sig på matchen. Vi kommer upp till Halmstad med gott självförtroende och hoppas kunna göra en "kanonmatch" och visa att vi har "vässat" oss lite nu inför/under slutspelet.

Gröstorp/Österlen har haft det jobbigt mot Halmstad genom tiderna och faktum med att vi aldrig tagit poäng något år. Men det är väl i slutspel man skall visa vad man kan, så vi åker till Halmstad tillsammans med 1-2 supporterbussar och givetvis är vårt mål att vinna.

Matchen kommer nog bli väldigt tuff, men vi känner ingen press utan den lägger vi på Halmstad som dock kom tvåa medan vi kom sexa i serien.

Vi hoppas på ett lika fint spel på förstabordet och att Andreas, Mikkel och Martin bibehåller samma finna standard som tidigare. Nyckelmatcher skulle jag tro blir Stenberg-Dawei och någon match på andra bordet med Henrik Olsson inblandad. Men jag brukar ha fel så jag låter nyckelmatcher vara osagt.

Får vi se Ohlsson leverera samma ilskna vinnarblick ikväll?

För oss är det ett jättebra läge, vi har inget att förlora däremot har Halmstad, som klar favorit allt att förlora. Så vi hoppas och tror det blir en spännande match med mycket fin underhållning nu när matchen skall sändas i http://www.pingistv.se/

SM-semifinal hälsningar till alla på bloggen
Peter Gustafsson
Gröstorp/Österlen

7 kommentarer:

Anonym sa...

Go Gröstorp

Anonym sa...

Lycka till Gröstorp! Se nu till att alla går för fullt!

Anonym sa...

Vi håller tummarna

Anonym sa...

Halmstad tror de redan vunnit, men Gröstorp har ett bättre lag, eller hur! Kör Gröstorp

Anonym sa...

Bra gråtit, Peter:)

Anonym sa...

Heja Gröstorp :D , hoppas ni vinner så Halmstads kaxighet försvinner :D , heja heja

Anonym sa...

ossa på för fan nu är det bara sykningar som gäller;)