måndag 24 mars 2008

Jörgens form?

Hur bra är Jörgen just nu egentligen?

Alldeles nyss så förlorade han mot Chtchetinine, en deff som absolut inte ska kunna hota honom. Om han nu skulle förlora mot Ling (som Fabian slog nyss) då är jag orolig på allvar. Jörgen vann lätt med 3-0 över Ling och allt känns redan bättr.

J-O Waldner blev i sin första match krossad av Rui Wu Tan med 3-0 för att sedan i andra matchen hämta upp underläge 0-2 i set mot Thomas Keinath till 2-2. Väl i skilje så kom han i tidigt underläge med 2-4 för att sedan vända och gå upp till 8-4 och sedan vinst med 11-6. Cool!

I och med att Janne vände matchen så lyckades han gjuta mod i sina lagkamrater som från underläge 2-4 i lagmatchen och underläge för Janne och Feng med 2-0 och 2-1 i set. Men de vände och vann hela lagmatchen med 6-4. Nu är Fulda nära slutspel och endast en singelmatch efter Grenzau som ligger på fjärdeplats.

I den andra matchen för dagen i tyska ligan så vann PG komfortabelt över Placek som gjorde sin första match för säsongen. PG är stabil. I nästa omgång så gick PG ut och spelade för lagmatchsegern mot Pavelka. Första set var jämnt men efter att ha vunnit detta med 12-10 så var det enfiligt i PG's riktning 11-4 och 11-6. 2-0 för PG och en svensk matchvinnare. Ochsenhausen vann med detta just över ovan nämnda Grenzau med 6-3.

3 kommentarer:

Anonym sa...

när tror ni vi får se J-O o Jörgen i Sverige, om de kommer hit hoppas jag de kommer till Gröstorp där Sveriges största publik finns :D

Anonym sa...

SM hoppas jag.

Fulda ledde 2-0. Kom under 2-4.
Dessutom underläge 0-2 för J-O..
Vann 6-4.

J-O är sig lik.

Anonym sa...

Synd (?) att de inte förlorade. Nu är risken stor att de spelar slutspel i Tyskland och missar SM i Ö-vik...