söndag 23 mars 2008

Warta populärast

Av våra elitserieklubbar så är Warta den mest populära bland bloggens läsare. Bloggens läsare är kanske inte en helt vetenskaplig standardpingisspelare men de duger gott åt mig.

Göteborgslaget Warta är överlägsna vinnare före årets publiklag i elitserien Gröstorp följt av Hälsingelaget Söderhamn med stort publikstöd på sina matcher. Vem kallade detta en stockholmsblogg?

Stort grattis till Warta!

1. Warta, 56 röster, 20%
2. Gröstorp, 39 röster, 14%
3. Söderhamn, 33 röster, 12%

4. Halmstad, 32 röster, 11%
5. Lyckeby, 27 röster, 9%
6. Eslöv, 23 röster, 8%
7. Spåret, 22 röster, 8%
8. Rekord, 16 röster, 5%
9. Falkenberg, 14 röster, 5%

10. Ärtemark, 12 röster, 4%

Totalt 274 röster

7 kommentarer:

Anonym sa...

Två blogg-guld till Warta denna säsongen. Ett för sämsta värvningen och ett för populäraste elitserie klubben. Känns som det sistnämnda smäller högre.

Anonym sa...

Kul att en klubb som vågar spela med svenska spelare i Elitserien är populärast. Detta visar väl tydligt att det är dags att begränsa antalet utländska spelare i lagen. Vi tävlar ju faktiskt om titeln Svenska Mästare, även om man inte alltid kan tro det när man läser laguppställningarna...Stort Grattis Warta!

Anonym sa...

tror ändå att tvåan i omröstningen, Gröstorp, har större stöd ute i landet :)

Anonym sa...

Det finns ju en hel del som är svenska medborgare och inte har helt svensktklingande namn som är framgpngsrika i pingishagen

Anonym sa...

Problemet är naturligtvis inte om svenska medborgare har ett svenskklingande namn eller inte.....Problemet för hårdsatsande svenska pingisungdomar är den allt mer ökande importen av kineser som gör det näst intill omöjligt för lovande svenska ungdomar att ta en plats i sina Elitserielag.

Anonym sa...

Håller helt med. Samt att det inte kan vara bra för svensk pingis utveckling på lång sikt om klubbarna hellre lägger sina resurser på att ta hit kineser i stället för att satsa på sina ungdomar. Begränsa antalet icke EU-spelare i lagen! Nu!!!

Anonym sa...

Hur ser det ut i den högsta ligan i Tyskland? Nej,det skall vara de bästa spelarna som spelar i Elitserien, svenska eller utländska. Det gynnar alla i längden mvh ari