torsdag 20 mars 2008

Inget spännande, eller?

Har skummat nätet efter något intressant från gårdagens matcher eller inför Långfredagens matcher. Men jag hittar nästan ingenting.

Men jag har ju sparat det bästa till sist.. Ystads Allehanda.

Min förhoppningen är att det ska vara något trevligt citat från Peter Gustafsson eller något annat men det blir bättre än så, mycket bättre.

Artikeln börjar i samma mak som så många andra men sen så tänder den till med ett påhopp från Stenberg på Wangs servar. Vi som såg matchen märkte på Stenberg att han var irriterad på serven samt att förlusten i mångt och mycket låg i hans dåliga returspel.

Via webb-tv så är det svårt att se om serven är korrekt eller inte och jag har bara sett Wang spela två gånger live så jag kan inte avgöra om den är felaktig eller inte.

Gott tänker jag, här finns det ett embryo till något riktigt spännande.

Men artikeln blev ännu bättre, den bjöd upp till en dans som hette duga. Det är sällan jag sett påhopp om osportsligt uppträdande via media direkt riktat mot en person men det fick vi och som vi fick det.

Andreas Ohlsson tyckte att Henrik Olsson fuskade till sig en boll i tredje set och han var osportslig. Det handlade om en boll som enligt gröstorpspelaren rörde halmstadsspelarens tröja innan den ramlade in på gröstorps bordshalva. Olsson förnekade dock detta och fick poängen.

"Jag trodde aldrig att han skulle göra så"
Ohlsson till pressen

Ystads allehanda gav då Henrik Olsson chansen att svara på detta och han svarade med att tycka att bollen ifråga visst var korrekt och att Ohlsson bara var en dålig förlorare.

"Jag tror att han innerst inne vet att bollen tog rent. Allt detta beror nog bara på att han är en dålig förlorare"
Olsson till pressen

Vi som såg på pingistv fick ju också se en självsäker Rönningborn som mer eller mindre lovande att han skulle vinna mot Andreas Ohlsson ännu en gång.

Med detta i bagaget så kan matchen i Simrishamn bli riktigt intressant, är fortfarande lite knäckt över att jag inte kunde åka ner och se matchen.

Upplagt för ett gäng spännande matcher mellan Gröstorp och Halmstad och då har jag inte ens nämnt historien om Dawei och Hong som jag inte blir klok på.

17 kommentarer:

Anonym sa...

Var en av gröstorps supportrar som var med i Halmstad. Både Henrik O och Niklas R var inte sportsliga. De lär bli utbuade i returen. Så beter man sig inte, Niklas R är tidigare lagkamrat o ändå göra så, skäms Niklas

Anonym sa...

Vad gjorde Rönningborn?

Anonym sa...

Kan inte halsmtads och grsötorps firmor mötas och göra upp om det ???? en ärlig chans till grsötorp tycker jag

Anonym sa...

Läktarvåld imorgon kanske?????

Anonym sa...

snälla säg vad jag gjorde som var osportsligt?

max sa...

Jag uppfattade inte Rönningborn som osportslig.

Jag gillar att han säger att han är favorit i en match.

Mer sånt.

**

Olsson vs Ohlsson såg jag inte så den där bollen kan jag inte uttala mig om.

Anonym sa...

Jag var på plats och såg matchen, känns lite futtigt att haka upp sig på en enda boll oavsett om den var rätt eller fel (kanske därför Andreas förlorar). Då kan man ju lika gärna kommentera Andreas servar där han både kastar snett och inte drar bort armen....
Förövrigt var det en riktigt bra match, särskilt Hong mot Wang

Anonym sa...

SNake, vad det inte nätserve????? så uppfattades det från läktaren, hörde du buet?

Anonym sa...

--Du får kasta bollen något bakåt, så servarna från andreas O är helt korrekta. däremot så förekommer det ett antal servar från alla spelare som tillslaget är över bordet, du som kollade, kanske även såg att det kommer "fusk" servar vid 9-9 och 10-9 lägen, men det tar aldrig domarna. Så visst kör fuskservar vid tuffa lägen, domarna låter det gå iallafall,,,

Anonym sa...

det som ansågs vara fusk var att gröstorpspelaren sträckte upp handen för att han tyckte det var nätserve men det tyckte inte niklas och då fick han poängen. Slappt av dommarna, brukar det oftast inte vara spelarna som säger ifrån om det är nätserve eller inte, det var så löjligt uppenbart att det var hemmadommare, // en som såg matchen

Anonym sa...

det var absolut inte nätserve,,båda domarna såg det och niklas såg det också,,,,men det spelade ingen roll för han vann den matchen hur lätt som helst ändå

Anonym sa...

jag uppfatta det inte som nätserve, så jag vände mig till domarna, de sa att d inte va nätserve. Och jag vill inte påstå att vi har hemma domare, alla vet att halmstad domare är tuffast i sverige. Hörde inga bu rop den som undra. det hör inte hemma i pingis så sluta med det. bättre att du hejar på ditt lag än o slänger ut onödiga ord på motståndarna.

Anonym sa...

nja snake, var det verkligen så?

Anonym sa...

Hemma domare kanske det inte va, men vakna var de ej. Vi såg att hong fick tillsägelse i webb tv för något om det var kupad hand eller vad det nu va, men wang har kupad hand hella tiden. Men jag såg inte att gröstorp klagade en enda gång så de tyckte väl det var ok, annars hade nog klagomål hörts och synts från ledarna och inte bara från stenberg

Anonym sa...

Henke Olsson riktigt gottig, inte fair play

Anonym sa...

firmafight !!!!! ska vi bli som fotbollen måste vi starta här och nu.... kommer morgondagens match bli historisk med sin första huliganuppgörelse!! sen kommer bara pinigsen växa..

Anonym sa...

jaja niklas, vi säger väl det då ;) , men hur brukar du göra när du tror det är nätserve? brukar du då inte sträcka upp handen och så blir det omserve, jag förstår att det är onödigt att snacka om ett poäng men ändå, rätt ska va rätt..