måndag 24 mars 2008

Måste se vad det ger

Jag säljer mig lite grann nu, det erkänner jag. Jag kommer nämligen att inom kort att börja sälja annonsplatser här på bloggen.

Vill dock påpeka att det är inte för att tjäna pengar personligen utan för att finansiera lite olika tankar som jag har med priser och kostnader i samband med bloggen.

Jag hoppas att ni inte tycker att det är för fult och jobbigt men de kommer att finnas till höger i menyn och kanske mitt i ibland. Utseendet på annonserna och storleken kan jag påverka så hojta till om det är något ni inte gillar.

Tanken är att det kommer att finnas annonser som ger mig betalt per klick som kommer från den här bloggen till deras sida. Desto fler klick desto mer pengar till bloggen och då finare priser.

Återigen så vill jag påpeka att jag inte har något självintresse i detta då det skulle vara väldigt dåligt betalt per timme som jag petar in. Men det ger mig möjligheten att hitta på roligare grejer här på bloggen och på så sätt ge er en bättre blogg.

Så för er som vill stödja en bättre blogg i framtiden är det bara att klicka på.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Om alla klickar på dina annonser kommer det här vara en fantastiskt bra affär för dig!!!!

Vilket bolag är det som du kommer att använda dig av?

Lycka till :)

max sa...

ADOperator heter dom.

klick away.

Anonym sa...

TRODDE ALDRIG ATT DU SKULLE KUNNA SÄLJA DIG SÅ.

Anonym sa...

Tycker du e värd varenda krona du kan få in, för att fortsätta med denna fantastiska blogg. TYcker du kan ta svin bra betalt. Bara du fortsätter o sparka på dom som behöver en spark. För o lyfta upp denna underbara sport till den nivån den bör ligga på.
P Fihn

Anonym sa...

Tycker du ska ha pengarna Max!

Det e as drygt att ha en sånn här blogg och dt e rätt nice grejer på den med så ta dem du xD

Anonym sa...

Tycker du ska ha pengarna Max!

Det e as drygt att ha en sånn här blogg och dt e rätt nice grejer på den med så ta dem du xD

Anonym sa...

Bra affärsidé