tisdag 31 mars 2009

Hur har det gått?

Vad har hänt sedan detta skrevs på SBTFs heta hemsida?

*

2008-03-05
SBTF gör offensiv marknadssatsning

OS i Kina närmar sig och bordtennisen står i fokus mer än någonsin. I samband med detta väljer Svenska Bordtennisförbundet att göra en satsning på sponsring och evenemangsutveckling.

Vi är överens om att Jörgen slutar sin tjänst som förbundschef för att arbeta med försäljning av rättigheter samt utveckling av nationella och internationella evenemang under de kommande fem åren. Jörgen kommer att arbeta i egen regi inom ramen för human event.

Vi ser detta som en naturlig fortsättning av förbundets satsning från 2005 "Team Peking - en dörröppnare till framtiden" då Jörgen var tjänstledig och arbetade heltid med kundaktiviteter på plats i Kina.

För svensk bordtennis väntar flera stora internationella evenemang de närmaste åren, förutom Swedish Open 2009 och 2011 har Sverige och Stockholm tilldelats World Veteran Championship 2012. Ett evenemang som lockar fler än 2 500 deltagare från hela världen.

Jörgen lämnar sin tjänst till sommaren och vi kommer att påbörja rekrytering av en ersättare snarast möjligt.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Ändringar i seriespelet säsongen 2009-2010

I ett försök att främja dampingisen i Stockholm samt att få bukt med uppskjutna seriematcher har Stockholms Bordtennisförbund beslutat sig för följande ändringar i seriespelet i distriktsserierna inför säsongen 2009-2010:

. 5-mannalag varav minst 1 dam.
. Det är tillåtet att låna damspelare från andra föreningar
. Samtliga spelare spelar 3 singelmatcher var samt en herrdubbel och en mixeddubbel.
. Lagmatcherna spelas på 2 bord i bäst av 7 set, först till 9 vunna matcher
. Samtliga lagledare i respektive serie kontaktar varandra och bestämmer tid för samtliga matcher. Med andra ord: Vi kör bara!
. Om resultaten läggs ut på respektive förenings hemsida behöver dessa inte rapporteras till Stockholms Bordtennisförbund
. Samtliga seriematcher spelas under perioden 1 oktober 2009 - 1 april 2010. Eventuellt uppskjutna matcher måste avslutas senast julhelgen påföljande säsong


Ovanstående förändringar tror vi kommer sporra klubbarna att satsa på fler damspelare. Dubbelklasserna, främst mixeddubbel får ett välbehövligt lyft. Dessutom elimineras problemet med matcher som spelas på opassande datum.

Efter första säsongen som är en utvärderingssäsong hoppas vi kunna permanenta dessa ändringar. Dessutom kommer Stockholms Bordtennisförbund propagera för att få igenom spelformen även i de nationella serierna

Mvh Mika Hasmats, Stockholms Bordtennisförbund Tel. 08-09 04 01

Anonym sa...

tur att det inte är ett aprilskämt

Anonym sa...

april, april =)

C sa...

Kolla Råda Hindås hemsida och avgör om detta är ett skämt eller inte....

http://svenskidrott.se/Organisation.asp?id=41119

Anonym sa...

Vad som hänt...det som förväntades...: DVS INGENTING.
Hela manövern var mest ett sätt att få bort Jörgen från förbundet. Hans avtryck i svensk pingis är lika tydligt som att tumavtryck på en gråsten.
Walter har lyckats igen!

Anonym sa...

Ja, det gick väl så där för den käre jp

Coachen sa...

William i Råda är väl inte så konstigt, däremot att han vart rankad 68 i världen är en lögn, han har varit en bit över 100 strecket vilket iofs är väldigt bra, men att säga 68 är en toksaltning.

Anonym sa...

Jörgen kommer jobba med utveckling av de internationella tävlingarna framöver, detta skrevs 2008 i mars. Blir det någon SOC eller har Persson slutat jobba?

Anonym sa...

Ma lin till norrtull

Anonym sa...

Skriv mer om karlstad max!