lördag 7 mars 2009

Aldén får plugga

Hon missade ett par gånger på nationalsången, inte OK. Hon vann däremot dubbeln tillsammans med Äpplet mot J-O och Jörgen. Kul att hon kunde vara här men nog om det.

Gårdagens matcher då, vad hände och vad var kul. Inte så mycket egentligen.

Första dagen var ganska intesägande och det var mest dubbelspel och mixeddubbelspel. Det spelades dock första omgången av singelklasserna också.

En av de två mest intressanta matcherna var Andreas Johansson mot Magnus Månsson. Andreas tog kommandot och ledningen men Månsson åt sig ikapp och om honom. Andreas hade dock inte gett upp utan utjämnade till skilje. I skilje så hade han greppet men några bra bollar av Månsson och lite tur sen så var Wartaspelaren förbi och om igen och denna gång höll han hela vägen. Det var dock nära dagens första skräll.

Dagens skräll som inte är någon jätteskräll kom sent på kvällen, sista omgången av den första omgången spelades först 20.15. John Wall gick in och mosade Peter Nilsson i de två första seten. Bra returspel och distinkta attacker ledde till en 2-0 ledningen. I tredje set var det jämnare men John var fortfarande den bättre av dom två och vann setet välförtjänt med 11-9. 3-0 och spårvägenspelaren var i riktigt vinnarläge. Men alla som sett Nisse spela vet att han inte ger sig så lätt. Idogt kämpande och en Wall som såg tröttare och tröttare ut ledde till början av Nisses comeback i matchen. Nisse kämpade och slet och tog fjärde, femte och sjätte set. Det var jämna set men med Nisse som den klart bättre i dom alla och ett öppet skilje väntade. Wall började med två bra returer och det följdes upp av två poäng direkt på serven med efterföljande ossningar som ekade i den tomma hallen, klockan började bli sent och det var bara denna match som spelades. 5-0 vid sidbytet och TO för Nisse men det räckte inte. Wall fortsatte köra på och vann till sista skilje med 11-3 och dagens bästa match var därmed färdigspelad.

Det var fredagen.. nu kör vi live från lördagen.

Inga kommentarer: