onsdag 11 mars 2009

Kvartsfinal 2

Söderhamn är storfavoriter efter hemmavinsten och med flera spelare i storform. Sondell är i storform och en nyckelspelare, vore kul att se honom mot Rydén två av seriens bästa spelare på andrabordet.

Om Falkenberg ska ha chansen så måste Rydén ta sina två samtidigt som Asmussen tar en och att Nilsson ta två för An Shu får riktigt svårt att vinna en enda match.

Söderhamn vinner ganska enkelt är mitt tips.

*

Håller på att sy ihop så att jag kan se den andra kvartsfinalen då jag är i Jönköping hela dagen imorgon och det är ju bara ett par ballongplockar bort från Borås.

Appelgren är nyckelspelare för Spårvägen, han måste ta sina två och sedan ska de andra ta en var. Mrkvicka är kanske ännu viktigare för Mariedal då han vinner det mesta på förstabordet och vid ett likaläge får spela en avgörande match.

I det första mötet så var Översjö grym och vann bägge sina matcher. Kan han göra det igen så är mycket vunnet.

Problemet för Mariedal är att de kommer att sakna sina toppspelare från och med denna vecka om jag har korrekta uppgifter, detta innebär att Mariedal är helt stekta i en eventuell semifinal. Men de är inte där ännu.

Min vana trogen och för att inte göra Översjö besviken så tippar jag emot Mariedal. Spårvägen vinner borta med 5-3.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Helvete , tror ni inte den där Kretschmer som hade ihjäl 15 pers på en skola i Tyskland var " en mycket talangfull bordtennisspelare"
Dels tappade världen ett löfte . men å andra sidan kanske tur om han behållt det temperamentet och gått lös på något VM...
Största orosmomentet är dock att en viss Michael Moore går igång och gör en uppföljare till Bowling for Columbine - Pingpong effect in Winnenden .

Anonym sa...

Uppmaningen att rösta gav tydligen resultat!!! http://www.ljusnan.se/article.jsp?article=21664

Anonym sa...

Ingen bra reklam för bordtennis: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4623061.ab