måndag 30 mars 2009

Seg men mycket nöjd

Kom hem för en stund sen från Norrtulls klubbresa till Karlstad.

Vi var femtio personer från klubben som besökte Solstaden och spelade i den trevliga Ungdomspoolen/Veteranpoolen som var en mycket trevlig tävling ännu en gång, senast jag var här var ungefär femton år seda och då var det mycket bar då med. Det kommer inte dröja lika länge tills nästa gång jag kommer till Karlstad och spelar pingis igen, det lovar jag.

Norrtull hade ingen succé med resultaten denna helg, vi vann bara tre klasser, men vilken sammanhållning. Fantastiskt! Det var som någon sa på resan hem. Eslöv kanske är svenska mästare men de har inte sådana här hemresor som vi har. En helg med ungdomar och seniorer som samverkade tillsammans med varandra och gav varandra support och tips. Många små händelser här och där som alla är värda sin egen historia och det kommer dom att få, sinom tid.

Sådant som kanske är standard hos andra klubbar men som är nytt hos "nya" Norrtull var fantastiskt att få vara med om igen. Jag är säker på att Munkedalsgänget kan intyga vilken sammanhållning det var i Norrtull denna helg, till och med Freddie Helgesson även om han var iskall och stod utanför diskussionerna ibland.

Tack till Carlstad för tävlingen.

Tack till Ljones för hjälp med bokning av avdelning för fotbollsmatchen.

Tack till Sebbe Hedlund som släppte 19 bollar till mig i åttondelen i klass1.

Tack till Munkedal och Hedram för de härliga samtalen.

Tack till Niklas och Stefan för att ni ordnade denna resa så bra.

Bilder, videos mm kommer senare.

Nu så ska jag läsa ikapp mig på lite pingisreslutat från CL och annat som hänt under helgen. Ska försöka tagga till lite för när jag läser inlägget ovan känner jag mig lite blödig.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag måste bara säga att JÖ har sveriges bästa kickserve genom tiderna! Utan antiplattan hade det varit jag som hade fått stryk med 3-1 ;)

Anonym sa...

Haha, är det månne min överman från Svanesund som talar?
Man tackar för de smickrande orden.

Som sagt räcker det inte med en giftig serve utan man måste ha ett spel också, och nu är det träning som gäller efter ett långt skadeuppehåll.

Du gjorde det starkt som slog Silver i kvarten förresten!

//JÖ

Anonym sa...

Max,stort tack själv för de trevliga samtalen o goda ölen,nästa gång du är i Edet får du höra av dig:-)..Ett stort tack också till Nicklas W för den hysteriskt goda Long Island du bjöd på 01:45,med sådana vänner behöver man inga ovänner:-))..

//Hedram

Anonym sa...

Ja de e jag :)
Måste också säga att silver hade de slemmigaste backhandtrycket i världen!

Anonym sa...

Bra sammanfattning av klubbresan på Norrtulls hemsida: www.norrtullssk.se/pingis