lördag 7 mars 2009

Live Lördag

Dubbelspel för herrarna just nu.

Mest sevärda matchen i hallen just nu är Permevik/Engblom mot Håkansson/Rönningborn. Det oseedade paret (vet ni inte vilket det är så sluta läs den här bloggen nu) vann första och stressade de seedade till misstag. Håkansson missade en del medan Engblom som vanligt satte en del helt fantastiska bollar. Men som så ofta förr så räcker det inte hela vägen utan de bättre spelarna vinner till sist. 3-1 till Figge/Snake.

Mandel Karlsson/Stenberg mot Tran/Andersson är just nu skilje. Ledning för Stenberg/Karlsson med 7-4 när det blir en otagbar nätrullare för ungdomarna men bra poäng av Mattias och en enkel miss av Harald leder upp till 9-5. Två missade smashar av Karlsson och lite spänning men sedan missar Tran till 7-10. Matchbollar och den första missas med en kix. Stenberg servar kort och Harald returnerar kort som Karlsson lägger i nät. 10-9 och TO. Nästa boll blir exakt likadan. Harald servar på Karlsson, öppet spel som Karlsson avgör med en BH diagonalt. Fjärde matchbollen nu. Lång serve som Tran hissar ut med en meter. Finito.

Månsson/Åhman mot Lundeteg/Arvidsson ledning för Carlstad med 2-1 i set. Nu är skilje och ledning Carlstad 8-7. Månsson på Arvidsson och sedan nät ut från Åhman. Kort poäng till de föredetta falkenbergarna och nu TO för Carlstad i ledning 9-8 i skilje. Arvidsson på Åhman, dålig serve och attack från Åhman som Lundeteg missar helt. 9-9. Bra läge för Månsson med backhand som han lägger ut. Förtsa matchbollen skärs i nät av Lundeteg direkt på serven. Månsson skär ut på Lundetegs serve. Mygelserve av Månsson som Arvidsson flippar i nät. Arvid servar fel som inte domarn ser men Falkenbergarna vinner poängen rättvist och har sin första matchboll. Arvidsson sätter ett hårt tillbakadrag och räddar matchen. Kort retur och matchboll Carlstad efter missa av Månsson. Dödande nätrullare räddar den matchbollen, den hängde på nätkanten och darrade. Nästa boll kixas ut av Lundeteg och det är påtagligt vad nerverna gör just nu. 14-13 och nu avgör Månsson med en hård flipp, nära en skräll men inte denna gång.

Inga kommentarer: