tisdag 10 mars 2009

Kvartsfinaler i SM-Slutspelet lag

Spårvägen mot Mariedal och Söderjamn mot Falkenberg. Bägge matcherna går av stapeln ikväll klockan 18.30

Jag kommer att vara på plats i Brännkyrkahallen och kolla in Spåret mot Mariedal som jag tror kommer att kunna bli en riktigt jämn tillställning. I det förra mötet så vann Mariedal i Brännkyrkahallen med 5-1 efter mycket jämna skiljematcher som föll deras väg. I matchen nere i Borås så föll Mariedal med samma siffror men då kom de utan bästa lag då Mrkvicka var skadad och Ojakangas var sjuk.

Mrkvicka har visat storform och blivit omgångens spelare i de två senaste omgångarna och är därmed en man med press på sig och verkligen en nyckelspelare för Mariedal. Lika viktig är Mikael Appelgren ipå andrabordet för Spårvägen, Äpplet har tagit fullt mot Mariedal hittills och det måste han nog göra igen om Spåret ska vinna.

Spännande match att vänta där det är ovisst vem som kommer vinna. Mina vana trogen så tippar jag emot Mariedal och säger att Spåret vinner med 5-3, blir det däremot skiljematch så är det fördel Mariedal.

*
Söderhamn hemma mot Falkenberg och det slutade inte bra för hälsingarna senast, 2-5. Nu har Nordberg och Persson varit hemma och vilat sig i form och är förhoppningsvis riktigt friska och krya inför dagens match, det behöver dom vara. Sondell visade i helgen väldigt fin form och en sjuhelsikes vinnarskalle när han vände underlägen och vann många jämna matcher. Rydén hade det tuffare och förlorade en stenhård match mot Källberg där han var favorit.

Söderhamns förstabord känns vassare än Falkens trots att Peter Nilsson slagit Sun Jian två gånger i rad. På andrbordet är det jämnar men med något övervikt för Falkenberg om Rydén når upp till sin normala standard.

En stenhård drabbning match för match och ett slutresultat som är svårtippat men jag tror på 5-3 till hemmalaget även här.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Zögge visade storform i sista mot wartas kines, kommer med fullt av självförtroende tror att han vinner båda sina ikväll, Hajen spelar 1-1,Jompa såg kusligt bra ut på SM i helgen och vinner alla oxå, Äpplet tar fram rutinen och lägger in allt på bordet, klar spåret vinst:-) GRATTIS!!! H/storfiskaren MK

Anonym sa...

http://www.sr.se/gavleborg/nyheter/artikel.asp?artikel=2689642 lite mer SUIF.

Anonym sa...

läs sportbloggar, tippa elitserieslutspelet och kvalserien på www.swebet.se
bli medlem och tippa gratis

Anonym sa...

Mariedal gjorde en klockren värvning av Mrkvicka!Tänk att han var på tal för Gröstorp,men att Gustavsson valde Rumgay istäället???