lördag 15 september 2007

Allmänt om div 1 Östra

Solna har verkligen hittat en fin lokal, jag gillar den skarpt men jag hörde flera klaga på studsen och att den var långsam, jaha då är det väl så. Skit i att den är långsam och anpassa dig.

Aspudden ställde upp med ett ungt lag och rumänen som ankare, de vann sina matcher mot Solna och Linköping ganska komfortabelt, rumänen blev pressad till skilje av gripler och av Packe men vann dessa och är hittills obesegrad. Tran och Svedberg jobbade bra och vann det mesta, Vila så halvsvag ut första dagen.

Kalmar var väldigt starka och kommer at bli svårslagna. Rosvall och Dahlström gick rent medan Thorngren och Möller förlorade varsinn mot Packe. fyra nyförvärv varav tre från Blekinge och Lyckeby dominerar just nu.

Riddaren hade det gamla gardet på plats och de ser inte helt nedtränade ut så här i september men de vaknar nog till allt eftersom. De vann mot Västerås men förlorade mot Norrtull. Per Delby spelade och han gillar fortfarande att piffa backhand raka vägen.

Linköping ställde upp med väntat manskap och de kommer att bli ett mittenlag som bäst och det beroende på hur bra Packe är, Rehn var inte så stark idag och de andra färgar inte riktigt.

Norrtull spelade bra och vann sina även om det satt långt inne i bägge matcherna. Spelade inte Davve och Nypan samtidigt men när det sker så blir vi svårslagna. Trygger spelade stabilt och vann sina matcher tryggt. Patric hade svårt i den långsamma hallen medan Sebbe spelade mycket bra sin förkylning till trots.

Solna förlorade sina två matcher men de kommer igen då de är ett bra lag. De hade dock en feg uppställning mot Norrtull vilket kan ha kostat dem en poäng. Druggarna spelade fin pingis och är värda ett extra omnämnande även om Henke hade missflyt och ett gäng skiljeförluster.
Alex Drugge 3-2
Henke Drugge 1-4
Niklas Sundell 1-1
Tobbe Johannesson 0-3
Andreas Nordling 1-2
Peter Gripler 1-2

Västerås och Västers allvarligt, vem bryr sig? Västerås spöade Västers med 8-6 och Västers ryss Dimitri fick den strålande kvoten 1-4 första dagen och då var han inte ens nära i de flesta förlustmatcherna.

Imorgon så är det nya matcher, mer om det söndagkväll. Nu är det dags för en whiskey mot huvudvärken efter en lång och ansträngande dag på bänken i div 1 Östra.

Inga kommentarer: