onsdag 26 september 2007

Nyheter i paritet med varandra?

Tänkte uppmärksamma pingissverige på att Eslöv på bortaplan spöat Grenzau med 3-0 i matcher.

Svensk bordtennis uppmärksammar oss på att några ängbyungdomar vunnit några matcher i Kongo samt att J.Hedlund avancerat till Elit.

Är dessa prestationer jämförbara och av lika stort intresse? Det är klart att många lokalt kan tycka det är mer intressant med att ungdomarna har framgångar men helt ärligt. Tävlingen var i Kongo och Elit är inte vad det brukade vara. Rent medialt så borde förbundet försöka nyttja denna framgång på nationell nivå så att det inte bara blír en notis i sydsvenskan om detta. Inför nästa hemmamatch så borde alla Sveriges sportjournalister blivit informerade. Vi kan inte klaga på mediabevakningen när vi inte ens själva presenterar nyheterna.

"This is not the elitserie this is the fucking Champions League".

Läs mer om detta här. Vill tacka Eslöv för sin uppdatering men samtidgt uppmana dem att höra av sig till förbundet med denna info då det tydligen ska gå den vägen och inte att någon från förbundet har koll på hur det går i det finaste som finns för klubblag i Europa.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Äntligen!!!! Om inte förbundet bryr sig för fem öre, vem fanken gör det då????

Anonym sa...

Helt fantastiskt men inte oväntat. Noll koll har de som ska ha koll på Svensk pingis. Som man bäddar får man ligga, inte konstigt att pingisen inte blir medialt uppmärksammad när inte ens vårt eget förbund lyckas bevaka och skriva på sin hemsida om en av höstens stora begivenheter inom Pingisen. Undra på att Sponsorerna inte står i kö.

max sa...

Undrar om svenska fotbollsförbundet hade missat att Elfsborg spöat Valencia på bortaplan.

VAKNA!

Anonym sa...

Kan inte alla vara som jesper hedlund då skulle det vara roligt att titta på pingis <3 hedlund <3

Anonym sa...

Eslövs AI i kvartsfinal ! Slog Cestas med 3-2.
Axel slog Pistey med 3-0.
Gummi slog Tugwell med 3-1.
Peng to TugWell med 3-2.

Så där ja' !