lördag 15 september 2007

Bladvändare

Allvarligt talat varför pröjsar vi klubbar så jävla mycket pengar till bladvändarna?

De har ju ingen som helst koll på vad som händer. Det är ju spelarna som dömer iaf. Visst på högre nivå så påverkar bladvändarna spelarna då de faktiskt snor servar och varnar etc men jag är så trött på de i de lägre serierna (div1-3).

De sitter ju bra där. De kommer inte i tid. De kan knappt reglerna. Sen till råga på allt så ska de ha ersättning för allt. En bladvändare i div 1 får 300spänn plus reseersättning per lagmatch, trot någon att de skattar för detta?

Nu kanske någon bladvändare blir irriterad men då är det säkert en av er aktiva duktiga bladvändare som vi också har. Ni andra ni vet vilka ni är och framförallt så vet vi vilka ni är era överbetalda bladvändarjävlar.

I min liga så kommer det inte finnas några bladvändare.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, Norrtulls SK fick betala mer än 15000 kr enbart i domarersättning i superettan förra året och det känns inte rimligt för en klubb som jobbar på ideell basis utan sponsorer. Ännu sjukare är Förbundsavgifterna som är extrema och de tar betalt för mer och mer saker trots att de gör mindre. Ta bara klubben online som nu har tagit bort allt deras arbete för att istället belasta klubbarna allt mer. T.ex. måste sammandragsarrangören mata in varenda setresultat i systemet. Heeeelt jävla sjukt!

Anonym sa...

Titta på hur mycket ni lägger ut på roger per säsong,då framställs nog domarna vara rätt så billiga,dom måste ju skatta på pengarna.

max sa...

En tränare utvecklar sporten och dessutom så stannar ungdomarna längre med honom som tränare än med många andr vi har haft.

En bladvändare är bara en kostnad och inget annat.

Btw så får RL inte en cent för att spela hos oss.

Anonym sa...

max said:
-by the way

Anonym sa...

Bra sagt Max!

Anonym sa...

Nej Roger får inte betalt i Norrtull? Eh nä och J-O spelar gratis i tyskland detta år.....

Anonym sa...

Faktum är att såväl Nyqvist, Roger och David spelar gratis. Så är det! Norrtull är så mycket mer än pengar, det är en livsstil! :-)

Anonym sa...

man tränar och spelar väl där man bor, som de flesta i norrtull. eller ska man bo på ekerö och spela i västers som jocke melin?

max sa...

Jocke M spelar väl för Norcopensarna i år?

Anonym sa...

Bara så att du vet så skattar vi visst för pengarna ;)