tisdag 11 september 2007

DIV 1 Östra, seriebeskrivning

Mitt försök att analysera denna serie kan bli lite felaktigt då jag inte till 100 procent vet vilka som spelar i de olika lagen men jag skyller i sådant fall allt på SvBTF och bristande information på sin hemsida samt att de inte skickat mig den där jävla pingistidningen på åtta månader.

Aspudden:
Vilket lag detta verkar vara! Helt klart en seriesegerkandidat. På förhand så står Cazacu för Aspudden och tillsammans med rutinerade Sebbe Hedlund och superlooparen Lasse Rosengren så bildar de en tuff trio bara där. Sen så har den en brygga till två yngre killar. Bryggan är Rihoonen som inte är dålig alls och sedan har vi Tran och Svedberg. Bred trupp och bra spelare, se upp! NYA BUD! I Aspudden kommer Kjell Höyheim och Ola Nyström att spela medan Tran spelar i Hägersten. Dessutom så kommer Juan Vila spela här.

Kalmar BTK:
Har värvat en del inför säsongen och ser rikitgt tuffa ut på pappret. Rosvall och Pettersson deffar på och tar mycket matcher. Dahlström är rutinerad och kan väl vara ett stöd till blekingesönerna Möller och Thorngren som är oprövade men lovande.

Linköping PK:
En blandning av gammalt och nytt även här. Packe och Rehn känner vi alla till, Olausson kan spela bra men är inget att hålla i när det blåser. sen är det väl yngre grabbar som ska lira också, Bood och Hedlund?

Norrtull SK:
Davve, Trygger och Nypan spelade i superettan förra året och det borgar ju för en del kvalitet även om NSK åkte ut. Tillbaka i A-truppen hittar vi två spelare som inte spelar så konventionell pingis alltid "Fiskarn Jönsson" och "Flottloopen Silver". Ett starkt lag om alla kan lira.
Riddarens BTK:
Kan inte tänka mig att det är några andra där en gamlingarna Engelmark, Millbert och Zetterström. På det hela atget ett lag som inte gör bort sig på något sätt.

Solna BTK:
DruggeX2, Andreas Nordling, Tobbe Johannesson, Gripler, Piffen och nyförvärvet Niclas Sundell som inte direkt tränat ihjäl sig under sommaren enligt säkra källor. Spelar mycket på inspiration och på rätt dag kan de slå alla lag.

Västers:
En ryss/vitryss och sedan vet jag inte så mycket mer. Jag ser en David Johansson och tänker då Finspång men räcker han, nej knappast. ett bottenlag om de inte har ngt mer i bakfickan.

Västerås:
Robert Svanberg är en spelare som kommer att knipa en hel del skalper denna säsong men i ett för övrigt halvtaskigt lag så räcker det inte till. Får slåss med Västers om vem som kommer sist.

Inga kommentarer: